Angyali üdvözlet őszi estékre: Angyali Beavatás.

Merkúr is megérkezett a Spica csillaghoz 2023. október 19-én ahol együtt áll a Leszálló Holdcsomóponttal, majd rögtön együttállásba kerül a Nappal is 2023. október 20-án.

Ez így, főleg, hogy az angyali kapuban állnak együtt, gyönyörű belépő a magas tudatosságba most már nem csak emberileg, hanem gondolatilag is, hiszen a Nap már néhány napja itt jár.

Most érted meg igazán mindazt amit a Nap belépése óta – 2023. október 17. – megtapasztaltál saját magad cselekedeteiden keresztül, azt, hogy hogyan is működsz, mennyire éled ezt a belső angyalt, a magas rezgésű, jóságos, csodálatos, teremtő fény részedet, aki alapvetően vagy.

A következő napok – 2023. október 19-22. –, a Nap-Merkúr Angyalban való együttállása annak a felismerését hozzák, hogy a fény benned van, de csak akkor tud megnyilvánulni, ha te magad annak megfelelően cselekszel. Mert igaz isteni vagy, de földi testben élsz földi tudattal vezérelve és ez a földi éned nem tudatos a fénylényedre, legalábbis kezdetben. Fénylényed ugyan folyamatosan súg, de neki nincs lehetősége arra, hogy ő lépjen, hiszen ő csak energia, arra csak a földi test képes. A kettőnek tehát tudni kell egymásról, és tudni kell együtt rezdülni, harmóniában lenni ahhoz, hogy meg tudd élni azt a csodát, aki vagy, amiért ide jöttél. De ehhez te kellesz, senki más, mint te.

Ennek a felismerése és megértése ez a néhány nap.

Valamint segítenek ezek a napok megérteni azt is, hogy nem elég csak jónak lenni, jónak látszani, jónak akarni lenni, ezt meg is kell tudni valósítani cselekedeteinkben, felismerni saját és mások hibáit, de nem elítélni, hanem elfogadni, hogy itt tartunk, és megfejlődni. Lépni is kell, változtatni, már nem elég csak csak várni a jóra, a lelkiismeretet megnyugtatni, hogy elolvastam, megbeszéltem, elmentem a tanfolyamra, vagy hibáztatni másokat saját helyzetünkért, hanem cselekedni is, mert a fény abban van.

A lényeg, hogy neked kell felismerned és meghoznod a változást, vagyis felnőni angyali szintedre és úgy működni mint az Angyalok, akik már mindezt megfejlődték, ezáltal mindent tudnak, mégsem csinálják meg helyetted, annak ellenére, hogy minden tudásuk és képességük megvan hozzá, mert ezzel tesznek számodra a legtöbbet, hiszen így megadják a lehetőségét annak, hogy te fejlőd meg.

A kulcs ugyanis ebben van, akkor is ha néha kihívásokkal, netán félelmekkel, fájdalmakkal teli is az út.

Erre tökéletes ez az időszak. Felismerni mindezt és kitörni, főleg, hogy a Mars is az Angyalban vándorol, aki segíti is ezt a szintlépést. A Nap-Merkúr együttállással az angyali birodalom elején megtörténik a felismerés, a Merkúr-Mars együttállással az angyali birodalom végén pedig ott a kitörés, a szintlépés lehetősége. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, bele kell tenned magad.

Rengeteg segítséget kapunk ehhez, egyrészt az Angyalok támogatását, akiknek jelenléte most nagyon erős, másrészt Plútó, Neptunusz és Szaturnusz támogató erejét is, akik hozzáadják ehhez a folyamathoz a látható világon túli erőket is.

Egy dolog a lényeg, hogy ezt neked kell felismerni és megtenni.

És akár hiszed akár nem ez nemcsak a saját, hanem az emberiség jövőjét tekintve is nagy lépés, mert a Szűz csillagkép az Angyallal az a fajta szintlépés lehetősége életünkben, ahol az első lépést tesszük meg ahhoz, hogy a Skorpióba lépve megtörténhessen a megváltás. Ez a megváltás még arrébb van, de már láttatja magát, tehát az ilyen alkalmak kihasználása azért nagyon fontos, mert nem csak kis, hanem egyszerre egy nagy lépést is teszel vele.

Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Szeretnünk kéne egymást addig is. Összejárni. Nevetni. Örülni. Köszönni. Alkotni. Főzni, enni, szeretni. Szeretkezni. Átölelni. Nevetni. Sírni a nevetéstől. Megpihenni. Simogatni. Mosolyogni csendben.. Hallgatni nagyokat.. Ehelyett teljesen mást teszünk. Aggódunk, félünk, manipulálunk, szorongunk, félünk, nyomulunk, kompenzálunk, akarunk, sértődünk, haragszunk, stb.. Mennyi elpocsékolt perc és óra..

Mennyi elpocsékolt és kárba veszett nap és év… És egyszer elmegyünk… Haraggal, el nem intézett dolgokkal…
(Fenyő Iván)