Univerzum üzenete csütörtök reggelre: Belső erő!

Most megengeded magadnak, hogy megtapasztald és kifejezd a valódi erődet.

A tündérek arra kérnek, hogy erősítsd meg: “Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok!”

Benned rejlik az Univerzum minden ereje. Senki sem erősebb nálad. Mivel spirituális érdeklődésű lény vagy, ezért lehetetlen, hogy rosszul használd az erődet vagy visszaélj vele. Vezetőid lehetővé teszik majd, hogy olyan módon használd és fokozd az erődet, amely nagy áldást jelent számodra és a világ számára.

Az égnek szüksége van arra, hogy a világ fényküldöttei, köztük te is, felismerjék és hasznosítsák erejüket. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra kérnek, hogy engedj el minden esetleges félelmet az erőddel kapcsolatban. Arra kérnek, hogy önbecsülésed megtartása érdekében tiszteld önmagad, tökéletesen gondoskodj a fizikai és az érzelmi énedről, dolgozz az álmaidon és a törekvéseiden, és szánj időt az imára és a meditációra. Minél nagyobb az önbecsülésed, annál kellemesebben érzed majd magad az erőddel kapcsolatban.

Megerősítés: Biztonságos dolog számomra, ha erős vagyok! Az Univerzum minden ereje átáramlik rajtam és támogat engem.

Nézz magadba!

Külső forrásokon keresztül próbáltál megelégedést találni, mint például anyagi javakon vagy kapcsolatokon keresztül. Emellett segítséget is vársz másoktól. A tündérek arra kérnek, hogy magadban keresd a válaszokat, amelyekre szükséged van.

Időnként, amikor üresnek érezzük magunkat, az első reakciónk az, hogy megpróbáljuk ezt az űrt valaminek vagy valakinek a megszerzésével betölteni. Abba a csapdába eshetünk, hogy azt gondoljuk:

“Akkor leszek boldog, ha enyém lesz /egy új szerető, egy magasabb képzettség, egy jobb ruhatár stb.).”

Az új szerzemény birtokában viszont csak egy kis ideig érzel elégedettséget. A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a valódi elégedettség egyetlen forrása abból ered, ha kapcsolatba lépünk a bennünk élő Lélekkel.

Beszélgess magadban a Teremtőddel, és érezd, hogy isteni szeretet tölt el.
Ugyanez igaz arra is, ha külső tekintélyeknél keresel választ. Semmi rossz nincs abban, ha bölcs barátoktól kérsz tanácsot, különösen akkor, ha a tanácsuk visszatükrözi azt, amiről tudod, hogy igaz. De talán megoldásokat kértél a barátaidtól, a tanítóidtól vagy médiumoktól, és úgy érzed, összezavarnak az egymásnak ellentmondó tanácsok. Tehát ha mindenki más megoldást javasol, akkor el kell töprengened azon, hogy mit tanácsol a belső vezetőd.

Már most is hatalmas szépség és fény van bennem. Az Univerzum összes tudásából merítek.

Nevetés gyógyító ereje.

Minden rosszban van valami jó, és minden rosszban van valami vicces is. Próbálj objektívan eltávolodni a helyzetektől, és találj bennük valami vicces fordulatot. A nevetés segíteni fog új nézőpontból látni az életedet, hogy kreatív meglátásokat és megoldásokat kaphass.

A tündérek szerint túlságosan komolyan veszed az élet dolgait.

Nem azt kérik tőled, hogy hanyagold a kötelességeidet, ne tiszteld az élet szentségét, vagy viccelődéssel védd az érzelmeidet. Inkább arra kérnek, hogy lásd meg az életünkön végigfutó humort. Egy nagyszerű színjátékhoz hasonlóan életünk élvezetesebbé válik, amikor képesek vagyunk egy humorista szemszögén keresztül látni.

A nevetés segít abban, hogy távolabbról és objektívebben lássuk önmagunkat és helyzeteinket. Ha nevetünk, ellazulunk. És ha ellazulunk, akkor könnyebben áramlanak át rajtunk a kreatív megoldások és a megújult energia.

Tehát a mai napon szánj időt a nevetésre. Például menj el és nézd meg azt az új filmvígjátékot vagy vidám színdarabot, vegyél egy könyvet a kedvenc vígjátékíródtól, vagy meséljetek ostoba vicceket egymásnak egy barátoddal.

Megerősítés: Megtalálom a humort az életben, és könnyen nevetek.