Arkangyali imádság őszi hajnalokra: A pozitív gondolatok pozitív dolgokat eredményeznek

Mostani helyzetedben a pozitív gondolatok hozzák meg a várva várt csodás eredményt.

Lehet, hogy most azt mondod, te már így is nagyon pozitívan szemléled a világot, Mihály arkangyal azonban arra kér, hogy szabadulj meg minden ártalmas gondolattól, aggodalomtól, amely károdra lehet.

Pozitív gondolataid építő erejére akarja felhívni a figyelmedet. Vedd észre, mennyi mindent elértél már eddig is pozitív gondolataid segítségével. Segít, hogy megfelelő módon szemléld az életet, és pozitív tapasztalatokat szerezz.

Bízd magad a képzeletedre, és megkapod a választ

Az angyalok meghallgatták imáidat, de hogy megértsd a különleges, nem hétköznapi üzeneteiket, rá kell bíznod magad a képzeletedre. Felejtsd el a régi előítéleteidet, miszerint bizonyos dolgok egyszerűen nem történhetnek meg. Az angyalok olyan megoldásokkal állnak elő, hogy rájössz, semmi sem lehetetlen.

Megerősítés: 3 ima a testi-lelki egészségért!

Ima a gyógyulásért:

Kérlek megbocsátó, hatalmas, Igazságos Isten, bocsátsd meg bűneimet! Kérlek, gyógyítsd meg lelkemet! Betegségemhez adj erőt és akaratot, hogy újra egészséges lehessek, és tiszta lélekkel, erős, szerető szívvel, bátran viseljem földi életem! Ámen!

Ima a testi-lelki egészségért:

Erő Istene, Védelmező Isten, Te, ki az életet a születéssel és a halállal összetartó kötés vagy, Te, ki a Testek megalkotójaként a megnyilvánulás világának anyagba strukturált energiája, mindenütt jelenvalóságoddal a teremtett univerzumok burka vagy. Gyógyítsd meg minden betegségem, óvd meg lelkem templomát, hogy hosszú életem során bűntelen, megtisztult szívvel imádhassalak téged, földi létem megjutalmazóját! Ámen!

Ima:

Szenvedéstől elfordító, Engesztelhető, Jóságos Isten, kinek köszönhetem sorsom méltányosságát!
Hálás vagyok, hogy tiszta szívvel, erős lélekkel, szent törvényeid megtartásával élem életem, kiérdemelve kegyelmed, megbocsátásod földi létem gyarlóságaiért.
Engedj még közelebb magadhoz, hogy a legparányibb lényben is imádhassalak, szerethesselek, tisztelhesselek! Ámen!

Késmárki László: Angyali imák és kéztartások 2.bővített kiadás Ankh Kiadó 2023.