Október 16. hétfő: Hittel és megértéssel új világ felé.

A mai napon hitből és megértésből kapunk leckét, egy olyan megméretést, amely megmutatja hol kell hitet alkalmazni az életünkben.

A spirituális fejlődés a kulcs, sok mindent meg tudunk általa ismerni, tanulni, legfőképpen emelkedni tudunk általa.

Ez az ezoterikus tanulmány lehet kineziológia, meditáció, vagy csupán elvonulás a zajok és a feszültségek elől. Most a nyugalom és elcsendesedés segíthet bennünk egy olyan világot teremteni, amely felül tud emelkedni egyes problémákon.

Megerősítés: Döntéssel a indulhatsz el a megbocsátás felé.

Valakinek meg kell bocsáss, le kell venni az álarcot, és azokat a dogmákat, amelyek fékeznek a boldogságodban.
Egy döntés meghatározó lehet abban.

Pénzügyi helyzeted orvoslására először is engedd át nekünk a pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat. Mi majd megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted olyan gyorsan javul majd, amilyen gyorsan csak engeded.

Ez a kártya jel arra nézve, hogy az anyagiakkal kapcsolatos imáid meghallgattattak, és választ kaptál rájuk. Minél jobban tudsz most hallgatni a zsigereidben rejlő érzésekre, és minél jobban követed azokat, annál gyorsabban tapasztalod majd anyagi helyzeted javulását.

A lap további jelentései: A pénzérmék, amelyeket mostanában találtál, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. Váratlan pénzügyi szerencsében lesz részed. Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak.

Kövess minden kapott útmutatást, hiszen meglehet, hogy ez maga a válasz az anyagiakkal kapcsolatos imáidra.

A bőség sok formát ölthet, ezek közé tartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a tiszta ötletek.