Heti Holdnaptár (október 16-22.): Mély érzelmek birodalma tárul elénk a hét elején.

Skorpióban járó hold hétfőn megadja a lelki élet érzékenységét, érzékiséget is.

Lelkeikben gazdagon indul a hét, sok-sok érzelmi kérdést hozhat felszínre és közvetíthetjük embertársaink felé mindazt, ami foglalkoztat, és bánt érzelmileg minket.

A holdat a Mars bolygó uralja, cselekvés, akaraterő, férfi kiáradó erő, bátorság energia és erő hatja át át érzelmeinket.
Kedden este jegyet vált a hold, nyilasban jár, ami sok szerencsét és békét hozhat, valamint apró kalandokat legyen az emberi kapcsolódás vagy utazás témában. Most szerencse csillaga sok mindenkinek felmenőben jár. A Jupiter bolygó uralja.

Pénteken jegyet vált a hold sokkal szilárdabb, szikárabb hold következik a bak jelében, ami föld jegyében teljes, munka, anyagi kérdések kerülnek előtérbe. Mutatnak utat sok mindenki számára.

Az egész hétvége a pénzügyekről is szól, ami sok – sok karmikus leckét is feltárul és felvett. Most meg tudjuk tervezni a jövőben mutató munkánkat, karrier kérdésekben előrelépések mutatkoznak.

Vasárnap már a sokkal szabadabb szellemiségű és elvű Vízöntőben jár a hold, magas röptű gondolkodásnak ad helyet, és teret, utat mutatva mindennek ami újító energiánkra összpontosít. A Vízöntő levegős jegy, tehát szabadelvű és túlzó szabadságvággyal bíró energiánk lengik át. Ami azt jelenti felszabadulást hozhat érzelmileg biztosan. Ha a sors feladatunkat éljük úgy újult erővel vértezhet fel a munka és a párkapcsolati kérdéseket illetően. Erőt kapunk hozzá, ami elhozza a Kánaán érzését mindkét témában. A Vízöntő mindig a gondolkodással függ össze, ezért ezen a napon is, figyeljünk a gondolatokra, és arra, hogy mire koncentrálunk mire irányítjuk a fókuszt. Mert ahol a figyelem ott az energia!

Összességében, a munkakör és a párkapcsolati kérdések jönnek elő, érzelmekben bővelkedő hét veszi kezdetét, hogy aztán hétvégén már szikáran a munkára, és a gyakorlati kérdésekre is tudjunk összpontosítani. Hogy aztán vasárnap feltegyük az i-re a pontot, és magas szintű szellemi erőnkkel változtatást indítsunk el, gondolkodás szintjén biztosan.
Ha ezt a hetet kellő akarattal, gyakorlati érzékkel éljük meg, úgy meg tudjuk teremteni a testi-lelki és nem utolsó sorban a szellemi harmóniát, tehát egységet. Ennek a hétnek ez lenne a valódi célja.
A hétvégén megléphetjük mindazt amire oly régóta várunk és két életterületet beindíthatunk a saját magunk termelt és megteremtett tiszta energiájával. Ez pedig nem más: mint a szerelem, és a karrier kérdése. Amely meghozza a bőséget az életünkben A-Z-ig. Rajtad áll, hogy valóban teszel érte, vagy csak álmodozol róla.

Megerősítő üzenet: Szívcsakra!

Ennek az ügynek a mélyén szeretet lakozik.

A szíved fizikai lényed leginkább szeretetre hangolt központja.

Nyílt szívvel szeretni és szeretve lenni biztonságos számodra, hiszen melletted állunk, tökéletes védelmet és útmutatást biztosítva.

Azért kaptad ezt a lapot az angyaloktól, mert a válasz a kérdésedre a szívedben lakozik. Minél inkább felnyitod szívedet, annál több szeretetet, örömöt és békességet érzel majd. Szívcsakrádat felnyithatod azáltal, hogy megkéred az angyalokat, küldjék el gyógyító energiájukat, vagy magad elé képzeled szívedet, ahogyan rózsaszín fény öleli körbe, illetve ha rózsaszín rózsák illatát szívod magadba, ha magadon viselsz vagy kezedbe veszel egy rózsakvarcot, és ha a szeretetre összpontosítasz.

A lap további jelentései: Küldj fényt és szeretetet szívcsakrádba. Viseld szerető gondját szíved egészségi állapotának a testmozgás és az egészséges étrend segítségéve!.

Egy eltávozott szeretett személy, aki szívelégtelenség miatt hunyt el, azt üzeni: “Szia, szeretlek.” Folytass szívhez szóló beszélgetést.