Szerelem Angyalainak jóslata péntek reggelre: Ideje elengedni az elavult élethelyzeteket, ahol önbecsülésed egyenlő a nullával.

Sokkal inkább szánj magadra időt, és becsüld meg önmagadat a tekintetben is, ahol nem becsülnek onnan szépen elsétálsz.

A szerelem, szépség és harmóniateremtés bolygója a Szűzbe lép.

Erős lesz ez a vénuszi belépő, mert rögtön együttáll Fekete Hold Lilith-tel, aki a Paradicsomból kiűzött, de bölcsen visszatért istennői részünk.

Illetve szembenállás a Halak nulladik fokán hátráló Szaturnusszal. Azt üzeni, hogy ideje elengedni a vénuszi területek sebeit. Cserébe nyíljunk meg a szeretetre! Önmagunk szeretetére is.

A Vénusz november 8-ig lesz itt, ebben a változó földjegyben.

Amikor a Vénusz a Szűz jegyében jár, akkor gyakorlatiassá válik, elemez, boncolgat. Persze ez nem mindig szerencsés, ha önmaga ellen irányul, vagy másokat kritizál.

A Vénusz a Bika jegy uralkodója, imádja az életet, az érzékszervekkel felfogható anyagi világban jól elboldogul. Bár a Szűz is föld-jegy, mégis jóval visszafogottabb lesz. Félénk, aki saját testiségét időnként elnyomná. Gyakran ez belső feszültséghez vezet. Könnyen beleeshet abba a hibába, hogy inkább a munkájába lesz szerelmes. Itt is tökéletesre törekszik, de szerénysége miatt nem akar ezzel kitűnni.

Párkapcsolatában fontos szerepet kap a barátság. Lassan kezd el bízni a másikban, sokat kell vele beszélgetni. Vonzódását szerényen fejezi ki, praktikusan: gondoskodik, főz, rendet rak… Akkor boldog, ha hasznos lehet.
Ha legyőzi túlzottan kritizáló „én-jét”, akkor a legcsodálatosabb társ válhat belőle. Alapvetően nem nagyon bízik magában, ezért tud igazán hálás lenni, ha valaki felfigyel rá. Szinte a saját csapdájába esik bele, amikor önmagával kapcsolatban is túlzottan kritikus.

Miről is szól a Vénusz? Ő a szerelem, szépség és pénzügyek bolygója- ezeken a területeken most többet aggodalmaskodhatunk. Egyáltalán nem biztos, hogy indokolt, de mégis elkezdhetünk most takarékosabb üzemmódba kapcsolni.

A Szűz jegy uralkodó bolygója Chiron, a karmikus sebeink gyógyítója, így most ez a néhány hét a gyógyulásunkról is szólhat. Ebben az energiában remekül tudunk öngyógyítói tevékenységeket végezni, mert érdekel az egészségünk és teszünk is érte. A Szűz jegyűek a hétköznapok zseniális varázslói, mert nem ijednek meg az apró-cseprő feladatoktól.
Most a gyógyulásunknak van ideje.

Forrás Felkay Tímea asztrológus

Megerősítő áldás.

A Vénusz az Oroszlán szívének terében a Lilithez közeledik. A Szaturnusz Mester pedig szemmel tartja őket.

Minek van időszerűsége?

Feltétel nélkül szeretni a mélyben…sötétségben lévő Nőt, mert ő is élni akar bennünk.
Mert akit a legjobban elítéltünk, eltemettünk, elnyomtunk önmagunkban – neki köszönhetünk a legtöbbet.
Az ő tapasztalatainak.

Az ő harcainak, az ő sérüléseinek.
Az ő vakmerőségének és az ő tévútjainak.
Mindaz, ami nem elméleti tudás, hanem tapasztalati bölcsesség bennünk, az általa lett a miénk.

Ő vállalta a legnehezebb utat.
Értéke pótolhatatlan.

Most a feltétel nélküli elfogadás és szeretet szent kegyelmében magunkhoz ölelhetjük és felszabadíthatjuk az általunk megtagadott női részeinket, szövetségesünkké tehetjük és
mindazt az erőt, amitől megfosztottuk magunkat visszakérhetjük.

Mert az a részünk méltó leginkább a szeretetre, aki vállalni merte azt is, hogy nem szerethető.

És nem az számít, hogy a felszínen mi tűnik elfogadhatónak és mi nem.
Amit mélyen önmagunkba nézve találunk, az mind elfogadható. Mert Van.

És mindig az önmagunk legmélyebb bugyraiból felhozott kincsek által részesülünk a legmagasabb égi áldásban.

Botos Orsolya