Október 20. péntek: Érzelmek viharában.

Ma lelkileg újra indulás és fellendülés figyelhető meg.

De egy biztos, érzelmileg fejlődés és egyfajta emelkedés mutatja magát.

Érzelmeinkben el lehet indulni teljesen új úton, ami azt jelenti: hogy most lehet meglépni azokat a régi elavult dolgokon való túllépést, ami már új gondolatiságot jelent.

Mindenképpen a nap érzelmek megnyilvánulásáról kell szóljon, és arról lelki szinten nyitottakká váljunk embertársaink felé.

Megerősítő áldás: A bőség áradása – lelkileg tudsz emelkedni.

Pénzügyi helyzeted orvoslására először is engedd át nekünk a pénzzel kapcsolatos aggodalmaidat. Mi majd megmutatjuk az utat, miként teremtsd meg és fogadd el a bőséget. Midőn együtt dolgozunk, anyagi helyzeted olyan gyorsan javul majd, amilyen gyorsan csak engeded.

Ez a kártya jel arra nézve, hogy az anyagiakkal kapcsolatos imáid meghallgattattak, és választ kaptál rájuk. Minél jobban tudsz most hallgatni a zsigereidben rejlő érzésekre, és minél jobban követed azokat, annál gyorsabban tapasztalod majd anyagi helyzeted javulását.

A lap további jelentései: A pénzérmék, amelyeket mostanában találtál, az angyalaidtól és elhalálozott szeretteidtől érkező szerető jelek. Váratlan pénzügyi szerencsében lesz részed. Pénzügyi félelmeidet engedd át az angyaloknak. Kövess minden kapott útmutatást, hiszen meglehet, hogy ez maga a válasz az anyagiakkal kapcsolatos imáidra.

A bőség sok formát ölthet, ezek köze tartozhat a több idő, a lehetőségek vagy a tiszta ötletek.