Október 14. szombat: Mérleg Újhold üzenete: Fontos lépések, a párkapcsolati megújulásért!

Most sokat tehetsz a kapcsolataidért, vagy ha  nincsen, épp beeshet valaki, akár betoppanhat az életedbe.

Sok-sok változást és átalakulást, megújhodást jelez az újhold, mindig azt üzeni: változtass (ha valami nem oké), frissülj fel, egyféle fiatalos újító-átalakító energia van a levegőben!

S, mindenkinek önálló gondolata, akarata, hogy mennyire tudja kihasználja eljövetelét, képes-e a valódi a megújulásra, nemcsak szalmaláng formájában?!

A hold mindig lelkiség, érzelem, belső mélység jelölője, a mérleg levegős jegy, viszont az uralkodó bolygója a Vénusz, rengeteg öröm, életigenlés, amely a szerelem hírnöke is egyben. Ami azt jelenti: az öröm most ha ügyesen sáfárkodsz vele – mármint az égi segítséggel -, angyali  jelekkel, akkor könnyen beleköltözik az életedbe a boldogság, és a kapcsolataidba elégedett, sikeres leszel. Legyen az bárminemű kapcsolat, bár főként a párkapcsolati témakörökben teljesedik ki az újhold ereje a mérleg minőség miatt. De érinti a munkahelyi és karrierista vágyaidat is.

A másik fontos dolog ilyenkor, újhold napján foglalkozzunk jobban egészségünkkel, táplálkozásunkkal/ egyszóval egészséges életmóddal/ – mivel többszörösen megtérül, ha jót teszünk, organikus bioételeket – és italokat fogyasztunk. Péládul az ásványi anyagok, vitaminok sokkal jobban beépülnek a szervezetbe mint máskor. Ezért a mai napon érdemes: relaxálni, masszázsra menni, gyógyfürdőbe tölteni az időt, nyugalomban, békében, pihenni sem árt – akár egésznap -, mert elhozza, testi-lelki-tudtai harmóniát. Az újhold valódi jelenléte, áldása: elhozza a lelki békédet. De ezért tenned kell! Ami nem jó elengedni és megújulni.

Fontossá válik nemcsak ezen a napon, hogy mit választunk, tiszta szívvel döntünk-e vagy csak úgy hirtelen, átgondolás és érzelmi töltés nélkül…? Ha van lelki töltet a választásaink mögött, az helyes döntés, ha nincs az helytelen. Persze nem ilyen egyszerű, leegyszerűsített formában ez így van!!! Mindig lelki életünkkel kell tudni azonosulni, ha valamit elfojtunk és eltemetünk magunkban: az nem pozitív eredményt hoz. Ha valamit útjára engedünk és hagyjuk szabadon áramolni, az mindig megtérül és elhozza a várva várt eredményt és sikert!

Ez az újhold egyértelműen, megméretés és párkapcsolati életet minősége, milyensége tekintetében, hogy mennyire áramlik benne a lelkiség, érzelmi élet mennyire ég 100%-on? Ki-ki döntse el saját magában, mennyire önazonos a kapcsolataiban, pénzügyi rendszerében?

 

A mostani Mérleg újhold küldetése-üzenete: hogyan viszonyulsz a pénzhez és a párkapcsolatodhoz? Mennyre állnak szoros összefüggésben egymással, mármint a bőség és a szerelem kérdése. Külön kezeled vagy egyben?
Milyen híd vagy szakadék áll a pénzügyi rendszered és kapcsolataidat, kapcsolódásaid között? Ezt mindenki egyénileg döntse el, hogy mennyire van bőség az életében? Mennyire függ a társától vagy a pénztől, a pillanatnyi anyagi helyzetétől? A munkájáért megkapja-e a kellő juttatást, és kapcsolatában a megfelelő és kielégítő szeretetet?
Mennyire függ össze a két témakör (szerelem és pénz)? S, valaki azért kergeti a pénzt, hogy elnyerje a másik szívét, bizalmát, vagy csak pusztán megteremti a lelki gazdagságával a bőséget, ezáltal a kapcsolatai és az anyagi helyzete is csodálatos, bőségteli lesz? Kinek mit jelent az anyagi világ a bőség áradása, a pénzügyi helyzet, a munka- és a karrier, ezért mindent feltesz egylapra, vagy csak hagyja hogy az események maguktól haladjanak a saját medrében?

 A párkapcsolatát előtérbe helyezi minden földi, anyagi javaknál, karrierjénél, vagy épp karrierista, munkamániás? Ezek a kérdések szembe állítják az egót és valódi érzelmeket, fontos hogy tisztában legyünk mindezzel, mert ha nem, elakadáshoz, blokkokhoz vezethet….. 

Megerősítés: Angyali segítéség érkezik az újhold energiájával.

 

Az angyalok szeretnék, ha tudnád, hogy most csupa áldás vesz körül. Ebben a pillanatban is. Talán tapasztaltál mostanában néhány változást, vagy állandóan segítségért folyamodtál. Akárhogy is, az angyalok több isteni szeretettel támogatnak, mint valaha. Újabb és újabb angyalok állnak melléd, elárasztva fénnyel és szeretettel.
Néha biztosan úgy érzed magad, mint akit elhagyott Isten és az angyalok.

 

Ez a kártya arra mutat rá, hogy sosem hagytak el, sőt soha nem is lesznek képesek elhagyni. Csak a félelmünk tesz minket mindenkor angyalainkkal szemben vakká és süketté. Most az angyalok segítenek megszabadulni a félelmeidtől, ha kéred, és ha engeded.

Áldásáradatban állsz. Isten és az angyalok nagyon szeretnek téged.