Október 12. csütörtök, Napi Tarot üzenet: Vonulj vissza a természetbe!

Zöld ember.

Az elmúlt időszakban túl sokat voltál zárt helyen, ezért nagy szükséged van rá, hogy egy kis időre kiszakadj a stresszes környezetből és felfrissülj.

Nem számít, mennyi a dolgod, friss levegőt szívni mindig van egy kis idő. Ez a kártya komoly emlékeztető arra, hogy minél hamarabb menj ki a szabadba egyedül.

A természet gyógyító erői felfrissítik az energiáidat, amitől a világot is más szemmel fogod látni, és új ötletekkel, gondolatokkal térsz majd vissza a munkádhoz vagy a családhoz. Tekintsd úgy magányos sétádat, mint befektetést, amely végül igencsak kifizetődik.

A lap további jelentései: Indokoltan vágytál arra, hogy szabadságra mész. *Életcélod a környezetvédelemmel vagy a természettel van összefüggésben.* Használj tiszta virágeszenciákat, kristályokat, növényi szellemgyógyászatot, vagy más természetgyógyászati módszert! * Kommunikálj, fákkal, állatokkal, tündérekkel, vagy más természeti lényekkel.

Nyugat-Európában és Indiában láthatunk Zöld Emberről készült festményeket és faragványokat, amint zöld levelek közül néz ránk, egy-egy ősi templom faláról. A természet arcának, természetistennek hívják, aki segíti az elvetett termés fejlődését. Kérd áldását a saját kertedre, vagy azért, hogy elősegítse kapcsolatodat a természet erőivel.

A Zöld ember segít az elkövetkezendő időszakban, hogy felvedd a kapcsolatot a természettel.

Megerősítés: A megoldásra váró feladatokat most kommunikációval érheted el.

A legjobb tisztázó dolog a beszélgetés, az a fajta kommunikáció amit a tisztaság, az őszinteség vezérel.

Most másnak mint hazugság, halogatás, elhallgatás nincs helye egyetlen emberi kapcsolódásban sem, legyen az baráti, rokoni, munkahelyi, vagy párkapcsolati viszony….

Lépj rá a kommunikáció mezejére és szólítsd meg azokat akikkel régóta húzódik egy-egy kiadós beszélgetés.