Október 3. kedd: Sorsfordító események, hirtelen, váratlan fordulatok ideje.

Ez a nap a kommunikációról és lelkiségről, és a párkapcsolatokról szól.

Uránuszi energiák vannak a levegőben, sorsesemények ideje.

Ez a nap váratlan fordulatok, hirtelen változásokat hozhat, de egyértelműen a lelkiség, és érzelem kerül főszerepbe. Most érdemes megvizsgálni mindazt ami e körül forog? Hol vannak az életedben érzelmek, lelki életed mennyire virágzó és meghatározó az életedben, a kapcsolati rendszeredben. Ezért fontos most a párkapcsolatokat is más világításba helyezni, megnézni mennyire vagyok benne érzelmes és lelkis? Ha igen, megfelelő úton vagy, ha ezt blokkolod, akkor nem biztos helyes az út, amin vagy, mert gátló tényezőket teremtesz magadnak, magad körül.

Ha ez a lelki blokk megszünne, akkor kinyílik a világ egy sokkal kommunikációban gazdagabb élet felé, irányába.

Megerősítés: Magasabb tudatosság!

Útmutatást kapsz a valódi énedtől, a magasabb tudatosságodtól, amely azonos az egyetemes isteni bölcsességgel. Inkább a szeretetre hallgatsz, mint a félelemre.

Ez a kártya megerősíti, hogy az utóbbi időben tapasztalt érzéseid, gondolataid, álmaid és törekvéseid a Lélektől származnak. Isteni útmutatást kértél, és felsőbb éned válaszolt imáidra. Az általad járt spirituális út segített meghallanod ezt a hangot, mert időt szántál rá, hogy meghalld. Talán meditálni vagy jógázni kezdtél, és ez segített elcsendesíteni az elmédet. Vagy szilárdan megvetetted a lábadat az Univerzumban, és keményen elhatároztad, hogy jobbá teszed az életedet.

Bármely utat is választottad, nagyon jól működik a dolog.

A tündérek most arra kérnek, hogy ne hagyd abba a magasabb tudatosságoddal folytatott beszélgetést. Ez azzal jár majd, hogy időt teremtesz magadnak arra, hogy kikerülj a zajból és a stresszből. Talán arra van szükséged, hogy rendszeresen sétálj a természetben, csatlakozz egy spirituális támogató csoporthoz, vagy elmenj valamilyen lelkigyakorlatra. Életed és elméd elcsendesítésével magasabb tudatosságod hangja egyre erősebbé és tisztábbá válik. Tökéletesen vezet téged az élet minden területén.

Megerősítés: Könnyen meghallom és megértem a Lélek belső hangját.