Az év utolsó 10 Milliószoros teremtő napja: Vajon mikor lesz? Készülj fel rá!

Mit érdemes tenni a Tízmilliószoros napokon?

A szeretetteljes, javító szándék és akarat domináljon, felejtsük el sérelmeinket, legyünk nagylelkűek.

Ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy a negatív dolgokat is elengedhessük, feloldjuk a görcsös ragaszkodást. Legyünk békések, ne veszekedjünk, kerüljük a konfliktusokat, a sértéseket és legfőképpen mások életének kioltásától tartózkodjunk, legyen az a legkisebb bogár is.

Kiváló időszak arra, hogy gyakoroljunk, meditáljunk, illetve aktívan cselekedjünk mások javára. Tartózkodjunk a káros gondolatoktól, (irigység, harag, mások lenézése) hiszen nem csak a jó, hanem az ártalmas dolgok is energiát kaphatnak.

Tízmilliós szerencsenapok – az adakozás és a bőség napjai ezek.

Adjunk szeretetet, odafigyelést, jókívánságokat, de tehetünk pénzbeli felajánlásokat, anyagi ajándékokat is, egyre megy. De ne a saját hasznunkat nézzük, mindig mások javára tegyük, elvárások nélkül. Ha tehetjük keressünk fel egy sztúpát, vagy egy buddhista szent helyet.

Ha erre nincs módunk, vonuljunk vissza meditálni, gyújtsunk egy füstölőt és adjunk hálát mindazért, amink van. Tudatosítsuk azt, valójában mennyire gazdagok vagyunk, mennyire sok szerencsés feltétel állt össze számunkra.

Tízmilliószoros energiák:

A legfőbb jelentősége ezeknek a napoknak abban áll, hogy ilyenkor esélyt kapunk arra, hogy kilépjünk abból a gondolati, érzelmi sémából, ami meghatározza a jelenünket, és új, pozitívabb irányultsággal megteremtsük, bevonzzuk a szebb jövőt. A pozitív tettek, jócselekedetek hatása visszairányul ránk, és ezekben a napokban ez hatványozottan igaz: ha jót teszel mással, annak az áldása megsokszorozódva száll vissza rád! A szerencsét az ezoterikus hit szerint úgy tudod megőrizni, ha valóban, a szíved mélyén megéled a hálát érte.

A tízmilliószoros napokon az is nagyon fontos, hogy kimutasd: hálás vagy mindazért, amit kapsz/kaptál az univerzumtól.

2023. november 4-én szombaton lesz Lhabab Düchent, azaz az idei év utolsó 10 M teremtő napja. A Mennybemenetel ünnepe. A legenda szerint Buddha köszönetet mondott édesanyjának, mert megszabadította őt a szánszára, vagyis a születés és a halál körforgásától. Mennybe szállt az istenek közé, ahonnan később visszatért, és tanította az embereket.

Megerősítés: Biztonságérzet.

Minden, veszéllyel vagy sebehetőséggel kapcsolatos érzés gyógyul, és az a biztos tudás váltja fel, hogy most biztonságban vagy és védve vagy.

Féltél vagy bizonytalan voltál mostanában? Ha igen, akkor ez a kártya annak a jele, hogy az ég tisztában van az érzéseiddel, és a segítségedre jött. Égi lények vesznek körül, akik szüntelenül szeretnek és védelmeznek.
A tündérek arra emlékeztetnek, hogy a sebezhetőség érzését a veszéllyel kapcsolatos gondolataid váltják ki belőled. Az elmédben hatalmat adtál valami külső entitásnak. Azt hiszed, hogy ennek az általad teremtett “bálványnak” módjában áll, hogy ártson neked. De mindössze annyi hatalma van, amennyit tulajdonítasz neki.

A tündérek arra buzdítanak, hogy ébredj fel ebből a téveszméből. Értsd meg, hogy módodban áll létrehozni egy boldog és biztonságos álmot, és eldönteni, hogy biztonságban érzed magad.

Megerősítés: Biztonságban vagyok. Nyugodt vagyok. Mindig teljesen védve vagyok.