Heti Holdnaptár – október 2-8.: Bika hedonizmusa indítja a hetet, életörömben gazdagon, életigenlő módon!

A Bika hold megalapozza azt a sok földi jót, amivel most következő egyhétben találkozhatunk.

Ezért kedvező időszak lehet arra, hogy különféle szabadtéri és kerti programokat szervezzünk.

A Bika holdat a Vénusz bolygó uralja, ezért minden olyan kisebb utazás amire most kerülne sor, most kiválóan sikerülhet, legyen az kinti vagy benti program, de egy nagyobb túra, kirándulás is most lélekemelő.
Kedden már a kommunikáció a főszerep, miszerint a hold Ikrekben áll, amit Merkúr bolygó ural, ez azt jelenti szellemi oldaladdal tudsz megoldani minden olyan feladatot amihez szellemi erő szükséges.

Csütörtök délután már a rákban lesz teljes a hold, a lélekjelölő, ami elhozhat minden olyan dolgot amihez a szentimentalizmus kötődik, ez lehet, családi és rokoni összejövetel, otthonnal kapcsolatos tevékenységek, pl. lakásfelújítás, festés, vagy csak épp tisztasági, egészségügyi tevékenység, pl. masszázs, gyógyvíz, forró illóolajos meleg fürdő,stb.
Ez a családépítő energia egész hétvégére kitart, hogy aztán vasárnap már oroszlánban legyen teljes a holdjelölője.

A lelkiséget átveszi egyfajta tüzes, szenvedélyes, harcias énközponti energia, ami akkor pozitív ha esetleg mások lelki sérüléseinek az orvoslására használjuk. Vagy magunk építésére, legyen az testi-lelki-tudati oldal.

Ha megfelelő érettséggel rendelkezünk, úgy tudjuk legjobban megélni a hetet, másoknak és magunknak is segítünk majd. Mások felé nyitunk, ezáltal magunkat is megnyitjuk, érzelmi szempontból mindenképpen.

Összességében, életigenlő hét indul, ami szenvedélyes, tüzes akaratos erőnket hozza elő, hogy aztán hétközepén őszinte, nyílt beszélgetéseknek adjon helyet, legyen baráti, családi, rokoni, párkapcsolati találka, légyott. A lényeg az, hogy most aztán kommunikálhatunk minden szinten a másikkal, nincs kifogás. De ha lenne is, az élet úgy keveri a lapokat, eléd teszi azt, ami megoldásra vár.

plusz egy bónusz életbölcselet: Gyereknevelés és gyerekek.

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Valami pozitív változás történik az életedben a gyereknevelés területén. Egy váratlan esemény valamilyen szerencsés kimenetelt fog előre jelezni közted és egy szülő vagy egy gyermek között.

A családi egységek különösen fontosak a tündérek birodalma számára. ők megértik, hogy milyen értéke van e kapcsolatok ápolásának. A tündérek sosem engedik meg, hogy a sértettség érzései elmérgesedjenek. Azonnal megbeszélik a félreértéseket, és őszintén megosztják egymással az érzéseiket. Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra buzdítanak, hogy nézz szembe a családtagjaiddal szembeni esetleges rossz érzéseiddel, és tégy emberi és spirituális lépéseket a gyógyulás előidézése érdekében.

Ez a kártya azt is jelezheti, hogy egy új családtag érkezik az életedbe. Ez lehet egy új gyermek, vagy valaki, aki házasság útján kerül a családba. Jelezheti egy olyan családtag visszatérését is, akivel nem tartottad a kapcsolatot. Ezek a változások az ég segítségével érkeznek hozzád, ami azt jelenti, hogy biztonságban vagy, védelem alatt állsz és örömödet leled majd a változásokban.

Megerősítés: Boldog szülő és gyermek kapcsolataim vannak. Megengedem, hogy a szívem megnyíljon, hogy könyörületet és szeretetet érezhessek családom minden tagja iránt.