Október 1. vasárnap: Az újrakezdés jegyében.

Nemcsak új hónap veszi kezdetét,  hanem 1-es számmal újító energia elindul az életedben, feltéve ha hagyod. Ami azt jelenti minden új dolog elindításának kedvező időszak….

Az egyes szám itt jelölheti még az egót is, ami azt jelenti személyiségeddel kapcsolatos kérdések kerülhetnek előtérbe. Ezen területen kell dolgoznod magadon!

Most igazán kedvező alkalom elindíts valami újat, de előtte fontos meglépd hogy ami már nem szolgál elengedd.

Fel kell ismerned mindazt, ami már nem szolgálja az érdekeidet, de akár attól is meg kell válnod, ami már fizikai-érzelmi-tudati értelemben sem kedvez számodra.

Lezárni és engedni mindazt, ami már nem hozza el az örömet és megváltást afelé, hogy boldog, gondtalan, szabad életet élhess. Most ezért fontos megtegyél mindent, az október ehhez megadja az erőt, és a támogatást is.

Megerősítő áldás: Bethany támogatását nyújtja feléd.

Ha gondoskodsz magadról, az mindenkinek a javára válik. Lepd meg magad valamilyen kényeztető kezeléssel, például egy lazító masszázzsal, lábápolással, vagy vegyél egy finom tengeri sós fürdőt.

Adakozó lélek vagy, és Isten ezért nagyon szeret téged. Most itt az ideje, hogy magadnak adja. Segítek, hogy lelkileg ráhangolódj a testi pihenésre.

Láthatod tehát, hogy a pihenés is lehet hasznos tevékenység.
Minél inkább megengeded nekem és a többi angyalnak, hogy adjunk neked, annál inkább képes leszel te is másoknak adni. A lelked pihenésre és kikapcsolódásra szomjazik, és mi meghallgattuk a kérésedet. Fáradhatatlanul dolgoztál, és képviselted mások érdekeit.

Az október mottója: Celestétől. Fogadd meg szavait, csak emelkedhetsz általa.

Egy új otthonba való költözésen vagy egy munkahelyváltáson dolgozunk. Ez a váltás pozitív energiát fog mozgósítani.

Megérett az idő a változtatásra. A többi angyallal együtt azon fáradozom, hogy ezek a változások jó hangulatban teljenek. Először úgy tűnhet, hogy a váltás nagy erőfeszítéseket igényel, de velünk együttműködve az életednek akár egy örömteli időszaka is lehet. Segítek neked, hogy megtaláld az új helyedet, és hogy minden részlet a helyére kerüljön. Családtagjaidnak is segítek alkalmazkodni ehhez a váltáshoz. Csak kérd a segítségemet!

Csak annyit kérek, hogy bízz bennem, bízz Istenben és az angyalokban, hogy megtalálják a számodra megfelelő helyet. Ha az az új hely, amelyet te választottál magadnak, nem váltja be a hozzá fűzött reményeidet, akkor tudnod kell, hogy valami sokkal jobb várd.

Meglátod, hogy ez a változás szinte csodálatos módon zajlik majd. Légy bizakodó. Ne kergess illúziókat, de a kishitűség hibájába se ess. Az életedben felbukkanó új emberekkel együtt egyengetjük és megvilágítjuk majd az utadat.

Most eljött a te időd. Mennyei utasításunk így szól: Gondoskodj jól magadról, és ne hanyagold el ennek feltételeit. Ezáltal boldogabb és kiegyensúlyozottabb leszel, és ez életed során mások javára is válik majd.