Misztikus Tündérek üzenetei októberre: Tiszteld a valódi érzéseidet!

Hallgass a valódi érzéseidre, és kövesd azokat.

Ne csapd be magad, és ne magyarázd meg, hogy elfogadható dolog letagadni az igazság belső hangját.

Él benned egy nagyon bölcs belső tanácsadó. E bölcsességforrás fizikai és érzelmi szinten is beszél hozzád. Talán vannak olyan megérzéseid, amelyek hangosan szólnak hozzád, vagy bizonyos helyzetekben fizikai reakciókat mutatsz, például megfeszül az állkapcsod vagy ideges lesz a gyomrod. Lehetséges, hogy a szíved egy konkrét földrajzi hely, egy speciális karrier, vagy egy bizonyos kapcsolattípus felé vonz. Érezheted úgy, hogy kénytelen vagy kilépni egy elfogadhatatlan helyzetből.
A tündérek tudják, hogy fontos figyelni az érzéseikre, és azt kérik tőled, hogy te is tedd ezt. Azt mondják, “Kérlek, ne becsüld le azt, amiről a szíved mélyén tudod, hogy igaz. Kövesd az érzelmeidet, mivel azok jelentik a belső iránytűdet, amely hazavezet téged, hogy melegben, biztonságban, védelemben és örömben legyen részed.” Ha nem világos számodra, hogy milyen érzelmeket ész át, írd le a gondolataidat és az érzéseidet egy naplóba. Ez segíti a tisztánlátást és a megértést.

Megerősítés: Hallgatok a valódi érzéseimre, tiszteletben tartom és követem azokat, mert tudom, hogy ezek jelentik a választ imáimra.

2023. október – egy dinamikus hónap drasztikus változásokkal!

A hónap legdrasztikusabb hatású eseményei kétség kívül az érkező Eklipszek lesznek:
Október 14-én egy Napfogyatkozás a Mérlegben,
október 28-án pedig egy Bika Holdfogyatkozás:
az idén áprilisban kezdődő folyamatok újabb felvonása mindenkinél egyénileg az önérvényesítés, a bátorság, az énhatárok meghúzása, illetve az emberi kapcsolatok, a párkapcsolatok, az együttműködés, a szeretet, az önszeretet és hasonló témákban.

Fontos Mérleg vagy Kos képletpontokkal rendelkezőknél félelmetesebb és megterhelőbb, egyébként szelídebb formában.
Október 9-én a Vénusz négy hónap után elhagyja az Oroszlánt és átlép a Szűzbe: ha már az elmúlt időszakban emelkedtünk az önbecsülésben, akkor épp itt az ideje, hogy innentől nagyobb figyelmet fordítsunk az egészségünkre és a hétköznapjaink megszépítésére is.

11-én a Plútó öt hónap után ismét előrefelé indul: szépen vezetve minket tovább a belső úton.
12-én a Mars elhagyja a tétova Mérleget és átlép a sokkal erőteljesebb Skorpióba: próbáljuk meg elkerülni, hogy a tetteinket a bosszú vagy a félelem irányítsa.
22-én a Merkúr is a Skorpióba lép: plusz segítség, hogy mélyre ássunk, ráleljünk a gyökér problémákra és igazságokra, hogy aztán szélnek eresszünk mindent, ami lehúz.
Október 23-án aztán a Nap is a Skorpióba lép: elkezdődik a Skorpió időszak.