Felemelkedett Mesterek üzenetei csütörtök hajnalra: Hajszolás helyett vonzás!

Ha valamit vagy valakit hajszolsz, kitér előleg, méghozzá az “üldözés” energiája által közvetített félelem miatt.

Próbáld inkább magadhoz vonzani azt, amire szükséged van, azáltal, hogy szeretetet, hálát és hívogató energiákat árasztasz.

Ez a lap arra utalhat, hogy túlzottan hajszolod a pénzt vagy valami más dolgot, amire vágysz.

A bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy minden, amit üldözőbe veszel, menekül előled. A viselkedésed hátterében meghúzódó félelmek ugyanazok, mint amelyek a hiányérzetedet és a csalódottságodat okozzák.

Hajsza helyett a vonzás hozza el számodra vágyaid tárgyát. Akkor tudsz valamit magadhoz vonzani, ha pozitívan beszélsz róla, és kitartasz a pozitív gondolatok és látomások mellett vele kapcsolatban – vagyis “valósággá szereted”.
Mindennap küldj hátlát és szeretetet afelé, amiről álmodozol. Üdvözöld az életedben. Köszönd meg, hogy a tapasztalatod része. Ha tetteidet a szeretet vezérli, a manifesztáció felgyorsul.

Nagyon erős energiák vannak. Tiszta Isteni energia. Mindent szétszed és újra rendez. Nem támogatja tovább a színdarabot. Mindent kisöpör, ami nem valós, ami nem tiszta.

Darabokra szed, szétválaszt és újra összerak. Lehullik minden álarc.
Lejárt az ideje. Megtisztít. Csakis a tiszta, őszinte, szeretet alapú, az Isteni maradhat fenn. Bomlanak emberi kapcsolatok és újra rendeződnek.

Nem kap energiát a megalkuvás. Nincs köztes. Valaki vagy homlokegyenest zuhan, vagy emelkedik. Szakadás van. Akár családon belül is, ha úgy kell. Az Isteni tervnek meg kell nyilvánulnia.

Egy olyan új minőség nő ki az emberiségből, amilyen eddig sosem volt. Isteni minőség. Mindenki egyénileg alakul át. Minden támogatást megkapunk hozzá, hogy megtaláljuk a legtisztább Isteni minőségünket, hogy tudjuk, milyen alapvetően tökéletes, egész Isteni minőségek vagyunk. Istenek és Istennők. Maga a Feltétel nélküli Szeretet.

Lezárult a szerepjáték ideje. Nincs megfelelés. Nincs hazugság, nincs álarc. Nincs energia ami fenntartsa. Aki nem veszi észre és a régi mintázatokba kapaszkodik, elmerült. Keresi a támaszt hozzá, markolna a kapaszkodókat, de csak levegőt markol. Megjelent a minőség energiája a Földön és elkezd dolgozni, tisztogatni, szembesíteni.

Vagy föl tudjuk venni ezt az energiát, beleállunk, átadjuk magunkat az Isteni Gondviselésnek, hogy formáljon, vagy kiszédülünk belőle. Isten elkezdett emelni, hogy visszataláljunk önmagunkhoz. Akik mindig is voltunk. Isten szeretet megnyilvánulásai.

A kapcsolatok megváltoznak. Nem kiegészíteni fogják egymást, mert az egészet nem lehet tovább egészíteni, hanem tiszta, őszinte, feltétel nélküli szeretet fogja összekapcsolni az Istennői és Isteni minőséget.
Vizi Zsuzsanna gondolatai

Megerősítő áldás: őszi köszöntő.

Még nyílnak a völgyben a kerti virágok,
még zöldell a nyárfa az ablak előtt,
De látod amottan a téli világot?
Már hó takará el a bérczi tetőt.
Még ifjú szívemben a lángsugarú nyár
S még benne virít az egész kikelet,
De íme sötét hajam őszbe vegyül már,
A tél dere már megüté fejemet…

Petőfi Sándor: Szeptember végén