Angyali üdvözlet hétfő hajnalra: Kreatív terv!

Lelked kreatív kifejezésmód után áhítozik.

Arra ösztönzünk, hogy itasd át életedet alkotókedvvel és kreativitással.

A kreatív önkifejezés életre kelt és fellelkesít, és újra felkelti életszenvedélyedet.

Ez a kártya azt üzeni, hogy több utat kell találnod a kreatív önkifejezésnek.

Az angyalok rámutatnak, hogy ezeket a lehetőségeket találd meg a munkádban és otthonodban. Például írj, játssz zenét, foglalkozz kézműveskedéssel, fess, varrj vagy dekorálj. Az, hogy alkotásaid piacképesek-e vagy sem, lényegtelen. Az a fontos, hogy lehetőséget adj a benned élő művésznek, hogy kiélvezze az önkifejezés szabadságát.

A lap további jelentései: Dolgozz egy jelentőségteljes terven, amelyet régóta halogatsz. Iratkozz be egy kreatív tanfolyamra, mondjuk egy fotó- vagy táncórára.

Megtalálod életcélod, és egy kreatív karrier érkezik majd hozzád olyan utakon, amelyek most még elképzelhetetlenek, ne aggódj hát azon, hogy mi is az életcélod. Csak kövesd az előtted álló utat.

Tisztítás és méregtelenítés.

Mélységes szeretettel és tisztelettel kérünk téged, hogy méregtelenítsd becses és érzékeny testedet.

Kívánságodra segíteni fogunk olyan életigenlő módszereket kifejleszteni, amelyek megbirkóznak a stresszel, és enyhítenek minden fájdalmat, amely régi életmódod felszámolása során felmerül.

Add át nekünk gondjaidat, aggodalmaidat és nyugtalanító gondolataidat, és érezd az újonnan megtisztított tested csodálatos üdvösségét.

Ez a kártya az angyaloknak azt a tanácsát jelképezi, miszerint meg kell szabadítanod testedet a kemikáliáktól és a mérgektől.

A gyógyszerek, adalékanyagok (beleértve a cukrot), az alkohol, a koffein és a nikotin iránti érzékenységed megnövekedett. Ezek az anyagok megzavarják azon képességedet, hogy meghalld az angyalaidat, így ők arra kémek, kerüld ezeket. Az angyalok szívesen segítenek majd stressz vagy ellenállhatatlan szükségérzet esetén, amennyiben megkéred őket.

 Kérj tanácsot egy holisztikus dietetikustól. Hívd segítségül Rafael arkangyalt a szükségérzet csökkentésére vagy megszüntetésére. Kerüld a mérgező kapcsolatokat és helyzeteket. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy tisztítsa meg testedet vagy otthonodat minden alacsonyrendű energiától. Használj gyengéd, környezetbarát tisztítószereket.

Megerősítő üzenet:

-A futópad feltalálója 54 éves korában elhunyt.
-A torna feltalálója 57 éves korában hunyt el.
-A testépítés világbajnoka 41 éves korában.

-60 évesen hunyt el a világ legjobb futballistája, Maradona.
-James Fuller Fixx nevéhez fűződik, hogy a futás népszerűsítésével segítette az amerikai fitnesz forradalom elindítását.
52 éves korában kocogás közben szívinfarktusban halt meg.

DE
-A Nutella márka feltalálója 88 éves korában hunyt el.
-A Winston cigarettagyártó 102 éves korában.
-Az ópium feltalálója 116 éves korában földrengésben halt meg.
-A Hennessey Liquor feltalálója 98 éves korában.

És hogyan állapították meg az orvosok, hogy a testmozgás hosszabbá teszi az életet?:
-A nyúl mindig fel-le ugrik, de csak 2 évet él, a teknős pedig, aki egyáltalán nem sportol, mozog, 400 évet…

Tehát pihenj, pihenj, és ÉLVEZD AZ ÉLETET!