Szeptember 22. péntek: Plútói energiák jegyében, változás és teljes átalakulás ideje.

A mostani energiák a teljes átalakulást sugallják, illetve odaterelnek, ahol ki tudsz lépni komfortódból, és abból a zónádból ami inkább hátráltat, s, nem előrevisz.

A fejlődés csak akkor jöhet el, ha előre is tekintünk nemcsak visszafelé.

Fény és szeretet.

Az a célod, hogy isteni gyógyító fényt és szeretetet hozz a világba.
Életcélok.

Isten tiszta fényének és szeretetének közvetítője vagy. Ezt a gyógyító energiát imáiddal, vizualizációiddal és pozitív szándékaiddal hozod át. Ez az életcélod. Bár talán nem tűnik konkrét célnak, biztos lehetsz afelől, hogy imáid jelentés konkrét módokon segítenek. lehorgonyzod az isteni fényt és szeretetet a földön, ami biztosítja, hogy a bolygó biztonságos, stabil és védett legyen. Kérlek, ezután is dolgozz ilyen jól, mivel munkád nélkülözhetetlen és értékes.

Ezt a célt másként is közvetítheted. Például természetes spirituális adottságaid csodálatosan sikeres gyógyítóvá tehetnek. Akár energiával dolgozol, akár tanácsadást végzel, vagy más formában folytatsz fizikai kezelést vagy pszichoterápiát, mindig jusson eszedbe, hogy áthozd az isteni gyógyító erőt. Nem kell kiürítened a saját energiakészletedet, mivel aki az isteni forrásból merít, annak könnyedén elérhető egy korlátlan készlet.

Ez a lap azt is jelzi, hogy képes vagy meggyógyítani a jelenlegi helyzetedet azzal, hogy fényt és szeretetet árasztasz a szituációra és az összes érintett személyre. Csak pozitív és szeretetteljes gondolatokat és érzéseket tarts meg, és figyeld, amint az áldások gyönyörű és meglepő módon megsokszorozódnak.