Arkangyali áldás szerda éjszakára: Az adósságok eltörlése. A bőség rádtalál!

A bőség angyalainak áldása.

Az önmagadról való gondoskodáshoz az is hozzátartozik, hogy megszabadulsz az anyagi és érzelmi adósságok súlyos terhétől.

Már attól sokkal könnyebbnek és szabadabbnak érzed majd magad, ha szembenézel ezekkel a dolgokkal, tervet készítesz jelenlegi tartozásaid rendezésére, a jövőben pedig kerülöd az ilyen helyzeteket.

A bőség angyalai látják, mennyire aggódsz az adósság miatt, ami elveszi az energiádat, ezért útmutatást adnak neked, hogy visszafizethesd a tartozásaidat. Még ha sokáig tart is, már attól a tudattól jobban fogod érezni magad, hogy haladsz.
Ez a kártyalap utalhat érzelmi adósságra is, amennyiben úgy érzed, hogy tartozol valakinek, és emiatt bűntudatod van.

Az adósság energiája levertté tesz, befolyásolja a hangulatodat, a motivációs szintedet és a bőség áradását. Hívd most segítségül Mihály arkangyalt és a bőség angyalait, hogy lazítsák meg a bűntudat, a félelem és a szégyen kötelékeit, amelyek fogva tartanak téged. Most már szabadon dönthetsz a tetteidről, a munkádról és a kapcsolataidról, a szeretet és nem a félelem alapján.

Megerősítés: Szellemi erők!

A Hold épp a Kígyótartó csillagképben, azon belül is a kígyó fejét tartó kéz csillagain halad át. A szellemi erők kézben tartásának nemes feladata tán az egyik legnagyobb kihívásunk,
főként a spirituális úton járó embernek.

Nem sok veszélyesebb stáció van annál, amikor a spirituális egó megerősödik, márpedig ez a szindróma egyre gyakoribb ebben a világban.

Annál, amikor azt hiszi valaki magáról, hogy Ott van. Amikor azt hiszi valaki magáról, hogy Ő Tudja, hogy fölötte áll a többi szegény tudatlannak. Közben pedig ő is ugyanúgy létrehozott magának egy kis külön világot, mint az összes többi “halandó”, akik még “tévelyegnek a susnyásban”.
Onnan kezdve, hogy valaki azt hiszi, hogy az a tuti út, amin ő jár, az az igaz, ahogy ő látja, nagyon gyanús, hogy beragadásban van. A saját eszméi fogságába került. Vagyis képletesen nyakára tekeredett a kígyó.

Te nem látod jól, én igen. Te nem tudod, én igen. Te nem azon az úton vagy, én igen.
Vagyis nyakig benne van a kettősség világában.

Aki ítélkezésben van, ott valami még sincs talán rendben. Ami egyébként rendben van – csak onnantól az önjelölt “guru” szerep nem hiteles.
Onnantól a magasabbrendűségi érzet keltése nem működőképes. Már ha ezzel tisztában vagyunk…

Ez az a szakasz, amiben el lehet vegetálni egy jó darabig, mert erre a szintre nem ér fel senki, hogy szembesíthesse őt saját vakfoltjaival. Vagy, ha mégis kerül valaki, aki “üti az ő szintjét” az azért van, mert megerősíti a téveszméiben. Az élet kisebb-nagyobb jelzéseire pedig mindig akad egy jó kis ideológiai magyarázat, ami felmenti őt a felelősség alól.

A kígyó fejének, vagyis a szellemi erőknek kézben tartása tehát legfőképpen azt jelenti, hogy egyetlen elmélet, idea, filozófia sem képes átvenni rajtam annyira az irányítást, hogy Az Egyetlen Abszolút Igazságnak gondoljam és elutasítsak mindent, ami nem felel meg annak,
és hülyének nézzek mindenkit, aki nem ugyanazt vallja, amit én,
Azt jelenti, hogy akár képes vagyok újra és újra felülírni az eddig megtalált igazságaimat.

Nem a spirituális filozófiád számít igazán, sokkal inkább az, hogy nyitott tudsz-e maradni akkor, amikor valami nem illeszkedik abba bele, vagy valaki nem ért egyet veled.

Hogy el tudod-e fogadni, hogy bármennyire erős a hited, a tapasztalatod, a tieden kívül vannak más utak is, amelyek éppoly szentek, tiszták és magasztosak, mint a tied. Akkor is, ha látszólag egészen más filozófiára épülnek, mint a tied.
És hogy annak, aki azon a másik úton jár, lehet, hogy pont arra van szüksége, nem a tiedre.

Botos Orsolya