Szeptember 20. szerda: Érzelmi hullámvasút.

A lelkiség kerül főszerepben, ami azt jelenti érzelmek veszik át a főszerepet.

Most érdemes megvizsgálni az érzelmeknek milyen helye van a magánéletedben, a munkádban, és így tovább, mennyire éled át az érzelmeidet, lelki dolgaidat.

A lezárás és az elengedés is fontos része a lelki életnek, valamiféle lelki elengedést takar, ami azt jelenti érzelmileg megkönnyebbülsz, megkönnyebbülhetsz, ha valamitől megszabadulsz… Ez nem feltétlenül rossz, inkább jobb, pozitívabb élethelyzetet takar. Tehát ez az jelenti, hogy negatív blokkoló helyzettől kell megválj akár végleg.

Megerősítés: Megfelelési kényszer.

Az emberek véleménye rólad elsősorban a saját kivetítéseiket tükrözi. Akár dicsérnek, akár ítélkeznek. Hozhat fontos üzenetet számodra. De egyiket se vedd túl komolyan.

Ráadásul ma ezt gondolják, holnap pedig lehet, hogy épp az ellenkezőjét.
És mindennek nem sok köze van hozzád.

Ne akarj megfelelni mások beakadásainak.

Találd meg a sok hang között azt, amelyik a Lelkedből szól és azt kövesd.
Légy hű mindig a jelen pillanathoz.
Botos Orsolya

Napi kártya keddre.

Nyugodt alvás varázsa.

Kedves Rafael arkangyal, köszönöm, hogy segítesz ellazulnom, és milyen aludnom, hiszen tudom, hogy álmomban vezetsz, gyógyítasz, és vigyázol rám.

Ez a lap azt jelzi, hogy mostanában egészségügyi problémád van az alvással kapcsolatos. Valószínűleg tele van a fejed aggodalmakkal és félelmekkel, tested pedig nem tud ellazulni a stressz vagy az elfogyasztott koffein miatt.

Az okoktól függetlenül Rafael arkangyal szeretné, ha nyugodtan aludnál éjszakánként. Elalvás előtt gondolj Rafael arkangyalra, és képzel el, hogy beszélsz hozzá. Oszd meg vele aggodalmaidat, érzéseidet, gondolataidat, kívánságaidat, félelmeidet. Amikor már mindent elmondtál, kérd meg, hogy nyugtassa meg testedet és lelkedet, hogy nyugodtan pihenhessenek. Ezután beborít téged smaragdzöld színű energiapalástjával álomba ringat. Őrzi az álmodat, vigyáz rád.

Lehetséges értelmezések: Vonulj vissza egy kis időre, hogy tested és lelked megújulhasson. Engedd ki a kezedből az irányítást, sodródj az árral, hogy megszabadulj a feszültségtől.  Tudd, hogy biztonságban vagy. Vásárolj egy kényelmes ágyat és Antiallergén ágyneműt a nyugodt alvás érdekében.

Alakítsd át a napirendedet, hogy legalább nyolc órát aludhass éjszaka.

Imádság: Kedves Rafael arkangyal, köszönöm, hogy segítesz ellazulnom, és mélyen aludnom, hiszen tudom, hogy álmomban vezetsz, gyógyítasz és vigyázol rám.