Heti Holdnaptár – szeptember 18-24. – Érzelmesség és pozitív életöröm!

A hét nagyszerűen indul, Vénuszi energiák lesznek a levegőben, ami szerelem és egyéb életörömért felelős, kisebb utazásoknak is kedvező.

Majd hétfőn délelőtt már Skorpióban lesz a hold, amit Mars bolygó ural, tehát akaratosság, cselekvéserő, és kiáradó érzelmes tetterő lesz jelen sokunk életében, hétköznapjaiban is.

…De egyfelől ott lehet egy mély lelki érzés is, ami felszínre kerülhet, attól függ, ki hogyan gondolkodik erről, lehet ez a lelki dolog, pozitív vagy negatív. Szomorú vagy örömteli, attól függ, minek adsz energiát, azaz minek adsz gondolatot, és mivel táplálod a tudatodat?! Mit is jelent mindez?
Azt jelenti, hogy amire gondolsz azzá leszel.

Egészen szerdáig mozog a skorpióban a hold, majd utána a szerencsehozó nyilasban lesz a hold, ami szenvedélyt, és tüzes energiát kölcsönöz sokunk lelki életében is. Most érzelmileg felolvadunk a jóban, és dinamikus cselekvésben gazdag időszakot élhetünk át. Egészen hétvégéig, amikor már a pénzügyi dolgok kerülnek előtérbe.

Hold a Bak jegyében lesz egész hétvégén, ami szilárd, és hideg lelki erőket kölcsönöz érzelmi életünkben. Ez nem biztos, hogy jó, de arra mindenképpen hidegfejjel tudjuk végig gondolni a dolgainkat, legyen az magánélet, vagy a munkaügyi kérdések. Most a munkahely és a karrier sokkal nagyobb előtérbe kerül, ha úgy tetszik nagyobb elánnal mutatja magát, de azért a szerelem és a párkapcsolat is felüti a fejét, ha másért nem is de párhuzamos az anyagi helyzetünkkel.

Az anyagi kérdések is sok mindenki agyán végig pereghetnek, mennyire vagyunk megbecsülve a munkánk során, mennyire boldog az életünk pénzügyi helyzetünk kapcsán? Sok kérdést felvett, akár még kapcsolatok által az anyagi és a bőség érzése felszínre kerülhet. A kettő, a szerelem és az anyagi helyzet sokaknál összefüggésben áll, de hatással vannak egymásra, kihatással van ha másra nem is érzelmeinkre mindenképpen!!! Most erre irányultan jöhetnek történések hétvégén, kaphatunk erre irányultan: különféle karmikus feladatokat és leckéket, vagy csak pusztán érzelmileg megoldásra váró élethelyzeteket.

Összességében: levegős holddal indul a hét, de gyorsan belép a skorpió jelébe, ami vizes energiáknak és érzelmességnek kedvez. Utána a tüzes és földies energiák lesznek főszerepben. Ami azt jelenti, hogy növekvő holddal a teremtés és mágia, pozitív életszemlélet is könnyebben meg tudjuk valósítani, jobban mint máskor.

A párkapcsolatok és pénzügyi valamint munkával kapcsolatos történések kerülnek előtérbe, ezen területeken tudunk nagyot emelkedni, fejlődni, tanulni.

Hallgass az isteni útmutatásra!

A bőség angyalainak áldása.

Minden pozitív változás és sikeres kaland bizonyos mértékű kockázattal jár, te azonban készen állsz rá, hogy az isteni útmutatást követve új területeket fedezz fel. Amint magad mögött hagyod, mindazt, ami kényelmes és ismerős, de már nem megfelelő számodra, új, értelmesebb lehetőségek nyílnak meg előtted.

Ez a lap arra bátorít, hogy haladj a belső útmutatásod szerint, még akkor is, ha jelenleg nem tudod, mi hogyan fog működni. Ha követed a kapott útmutatást, a tetteiddel kinyilvánítod, hogy bízol Istenben és az angyalokban.
Igen ritka, hogy valaki nagy horderejű és fontos tettet hajt végre anélkül, hogy bármit is kockáztatna.

A kockázatvállalás ijesztő lehet, de bízz benne, hogy pozitív és bőségben dúskáló jövő felé visz az utad. Isten és az angyalok veled lesznek az út minden egyes lépésénél, ami garantálja, hogy csak azt kapod, ami a javadat szolgálja.
A bőség angyalai nem akarják, hogy szükségtelen kockázatot vállalj, vagy meggondolatlanul viselkedj. Győződj meg róla, hogy az isten útmutatást követed, és nem az egód vágyait. A mohóság, a düh és a bujaság nem angyali érzelem; ha ilyesmit tapasztalsz, lépteidet nem az angyalok irányítják.

A valódi, nem ego alapú útmutatás szeretet, inspiráció és adomány formájában érkezik.

Biztos lehetsz benne, hogy ha olyan sugallatot kapsz, amely nem a mély és hatalmas szereteten alapul, az nem valódi útmutatás, és semmiképp nem szabad követned.

Kérd Istent, hogy segítsen felismerni, igaz útmutatás érkezett-e hozzád vagy sem, és világos jelzéseket kapsz majd válaszképpen.