Arkangyali áldás újhold estéjére: Áramlás és könnyedség az újhold erejével!

A pénteki ÚJHOLD a pozitív szemléletre, s hozzáállásra, a dolgok, az élet új és sokszínű nézőpontjaira, az élet szépségeire, az élet élvezetére, megélésére, az ezekkel való teremtésre hívja fel a figyelmet.

Hangsúlyt fektet az újhold az élet valódi szépségeire, az élet pozitív  megélésére, az ezekkel való teremtésre.
A pénteken kiteljesedett újhold: amolyan KÖNNYEN ÁRAMOLJ energia!

Áramolj MAGaddal, az Élettel!
Bízz a legjobban, ÖnMAGadban, a megérzéseidben, sugallataidban, a Sorsban, valami Magasabb szintű Erőben, s azok földi lehozatalában, megélésében.

Hogy lásd az Élet pozitívját, csodáját, hogy minden tanítás, s mindenre is van megoldás!
Ha épp kilátástalan is minden, állj meg, nyugodj meg, csendesedj el, s térj vissza a Tiszta és Csendes MAGadba, s ebben a nyugalomban, csendben fogod megtalálni a választ, a megoldást!
Szoktuk is mondani, hogy ha békétlen vagy, ha nyugtalan vagy, ha negatív vagy, ülj le, vagy aludj rá egyet, kettőt, s várd meg, míg elmúlik!

Mert elmúlik!
A mert ez is az élet velejárója.

És minden le és elcsendesedik újra, amiben után újra megtalálod MAGadat, önmagad legtisztább, békés, pozitív részét, igaz, tiszta Teremtő erejét.

A mostani időszak pedig éppen ezt tanítja újra!
Hogy ne vedd túl komolyan az életet, hogy ne feszülj bele a dolgokba, hogy ne görcsölj, ne pánikolj, ne elemezz túl, ne légy pesszimista, ne a legrosszabb verziókat futtasd, ne mondj le dolgokról, magadról, a boldog, könnyű, teremtő, örömteli életről, mert az Élet ennél sokkal gördülékenyebb, lazább, könnyebb, áramolóbb, s változóbb, mint amit megélsz egy-egy rosszabb napon, egy-egy rossz dologban.

Egy vagy sok rossz, nehéz nap után sem lehet lemondani a jobb, a jó napokról, a dolgok pozitívra való fordulásáról!
S az érzelmek sokszínűsége is maga az áramlás, az élet.
Most pedig a mélyebb hitünkre van szükség!

Arra, hogy tudom, hiszem, élem ott belül, hogy “Minden a lehető legjobb, s a legjobban alakul!”
Akkor is mikor éppen nem érzem.
De ma tudjuk érezni, hogy minden lehet jó, hogy minden jó!
Több ez, mint Remény, ez a mély HIT, BIZALOM, bizonyosság, biztonság, együttműködés, összhang MAGunkkal, s a Felsőbb Erőkkel, az Univerzummal.

Forrás: Cser Melinda

Bőségtudattal az új élet felé.

A bőség angyalainak áldása.

Ha úgy gondolsz a bőségre, mint olyasvalamire, ami a jövőben vár rád, akkor mindig legalább egy napra lesz tőled. Lásd a bőséget, érezd, gondolj rá, beszélj róla úgy, mintha már a jelen pillanatban is a tiéd lenne, és akkor meg fogod tapasztalni.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok meghallgatták a bőséggel kapcsolatos imáidat. Most segítenek neked abban, hogy optimistán gondolkodj és erősen higgy a bőségben, ami hatékony módja a manifesztációnak.

Ez a lap azt is jelezheti, hogy aggodalmaskodsz, pesszimistán gondolkodsz vagy ellenérzéseket táplálsz az anyagiakkal kapcsolatban. Ez abban is megnyilvánulhat, hogy gyakran panaszkodsz a pénz miatt. E tudattalan szokásod blokkolja a bőség feléd áramlását.

A bőségtudat azt jelenti, hogy olyan szavakat választasz, amelyek megerősítik azt, amire vágysz, ahelyett hogy azt erősítenék meg, amire nem vágysz. Beszélj a bőségről, gondolj rá, érezd, mintha máris a tiéd lenne.

Ha a szavaiddal azt erősíted, hogy jelenleg bőségben élsz, a való világban is hamarosan megtapasztalod a bőséget. Vagyis a bőség először a gondolataidban jelenik meg, szavak és érzések formájában, aztán ez az energia manifesztálódik számodra felismerhető formában.

Ez a lap tehát erőteljes emlékeztető, hogy csak pozitív szavakat használj a pénzzel és a támogatás vagy ellátás más forrásaival kapcsolatos beszélgetésekben.