Angyali útmutatás hétvégére (szeptember 16-17.): Válassz a mágikus lapok közül egyet!

 

Dönts szíved szerint és kiderül a hétvégi lapok üzenetei.

Első lap: Napfonatcsakra.

Biztonságos dolog számodra, ha erős vagy, és pozitív módon kezedbe veszed az életed irányítását.

Ez a kártya azért érkezett hozzád, mert az angyalok segíteni akarnak neked a hatalommal és az irányítással kapcsolatos kérdésekben. Először is meg akarnak nyugtatni, hogy valóban erős vagy. Te, aki Teremtőd képére és hasonlatosságára teremtettél, ugyanazokat a tulajdonságokat hordozod magadban, beleértve a hatalmat is. Nem számít, hogy érezed-e, vagy félsz-e a benned rejlő hatalomtól – valóban erős vagy.

Másodszor biztonságos dolog számodra, ha hatalmadat szeretetteljes módon használod. Az angyalok nem fogják megengedni, hogy visszaélj a hatalmaddal, és azok, akik igazán szeretnek téged, méltányolni és helyeselni fogják bátor szavaidat és tetteidet. Tartsd észben, hogy a hatalom nem azonos az agresszióval, egyszerűen azt jelenti, hogy teljes mértékben hiteles vagy önmagaddal és másokkal.
Az angyalok arra is emlékeztetni akarnak, hogy senki más nem irányít és nem irányíthat téged az engedélyed nélkül. Mindig van választási lehetőséged, és az angyalok segíthetnek meghozni a döntéseket, ha kéred. Emellett abban is segítenek majd, hogy úgy érzed, jobban a kezedben tartod az életedet és spirituális képességeidet.

Középső: Torokcsakra.

Az angyalok segítenek, hogy szeretettel kimondd az igazságodat.

Az angyalok azok miatt a fontos üzenetek miatt küldték neked ezt a kártyát, amelyeket szóban vagy írott formában ki kell fejezned. Arra bátorítanak, hogy mondd ki az igazságodat önmagadnak és másoknak is. Valld be magadnak valódi érzéseidet, és minden felfedezést, amire rájöttél. Vezess naplót ezekről az ötletekről, gondolatokról és sugallatokról.

A torokcsakra a nyakban található energiaközpont, amely a beszédet, az írást és a kreatív önkifejezést irányítja. Amikor magadba fojtod az igazságot, mert félsz a rosszallástól, torokcsakrád összeszűkül és elsötétül. Ha korábban (ebben az életben vagy valamely előzőben) megbüntettek, mert szót emeltél valamiért, az szintén lezárhatja ezt az energiaközpontot.

Szerencsére az angyalok azon dolgoznak, hogy feloldják önkifejezésed gátját azáltal, hogy tiszta, isteni fényt és szeretetet küldenek hozzád és torokcsakrádhoz. Kérd őket, hogy segítsenek szeretettel és magabiztosan kiállni magadért, és lelkesedéssel és humorral irányítják szavaidat.

Harmadik lap: Tisztesség.

Hangold össze a tetteidet úgy, hogy harmonizáljanak az értékeiddel és azzal a belső tudással, hogy mi a jó számodra.

Ez a kártya a boldogságod és önbizalmad növelésére irányuló kérdésekre és imákra kapott válasz.

Az angyalok válasza a következő: Csak olyan tevékenységeket végezz, amelyeket jónak hiszel. Ez csak a saját viselkedési kódexeden alapul, senki másén.

Az angyalok azt állítják, hogy ha olyan viselkedésekre ragadtatod magad, amelyek miatt bűntudatot érzel vagy szégyenkezel, az pusztítja az önbecsülésedet és az önbizalmadat. Ezzel szemben remekül érezheted magad, ha csak olyat teszel, amit jónak érzel. Ezt szintén a saját erkölcsi iránytűd dönti el, nem másé. Az angyalok segíthetnek megváltoztatni vagy meggyógyítani minden helyzetet vagy kapcsolatot, hogy képes légy az egész életedet összhangba hozni igazságoddal.