Szeptember 15. péntek: Az újhold erejével dönts a kapcsolati rendszered felett.

Döntéshelyzet előtt állsz, választás a tiéd, párkapcsolati és anyagi vonatkozásban rákényszerülsz arra, hogy válassz!

Kettő dolog közül választhatsz! Dilemma lehet most az életedben, ehhez a mérleg inkább rátesz egy lapáttal, nehezítésképpen, de előhozhat alternatívákat, lehetőségeket amelyek a végső megoldást jelentik.

Most mondhatni azt, hogy hallgass a szívedre, de ez a mostani döntés nem ennyire egyszerű, és gyors.

Sokkal inkább megfontoltságot igényel, és rugalmasságot, más szemszögből való rálátást. De az anyagi helyzet, és munka vagy a karrier kérdése is előbukkanhat a mélyből. Párhuzamot vonva a kapcsolataidhoz.

Megerősítés: Ének és tánc.

Koncentrálj a munka és a játék közötti egyensúlyra. Az ének és a tánc hatékony módszer, hogy megnyisd kreatív csatornáidat, és érezd a teljes önkifejezés szabadságát. Ezekkel a tevékenységekkel rejtett tehetségeket fogsz felfedezni önmagadban, és erősíteni fogod az önbizalmadat.

Mivel a zenei kifejezés a lelked eszköze, amelyen keresztül a fizikai világhoz tud kapcsolódni, a benned lévő Istenségnek is jobban tudatában leszel. Sok nő a tánc művészi formáin keresztül fedezi fel a benne élő istennőt.

Újhold szerencse mondata: Totemállat!

Szellemivezető-állatod oltalmaz téged, és segít ezzel a helyzettel kapcsolatban.

Ez a kártya azt üzeni számodra, hogy dolgozz állatokkal – mind fizikailag, mind spirituálisan -, mert ők feléd fordulnak, és próbálnak veled kommunikálni. Annak érdekében, hogy halld ezeket a jóakaratú lényeket, ítélkezés nélkül, a szíveddel és belső hallásoddal kell hallgatnod.

 

Amint megnyitod a lelkedet, tisztán fogod hallani szeretetteljes hangjukat és üzeneteiket.