Mágikus Tündérek áldása őszre: Új dolgok születése…..!

Új dolgok vannak kialakulóban!

Megújító energia lép életbe: ehhez adhat egy csodálatos löketet a péntek, újhold formájában, ami a kapcsolati rendszerünket nagyban megújíthatja, és előtte át is alakítja.

Minden megújhodást egy elengedés, lezárás előzi meg. Ehhez kell felnőni, lelkileg, szellemileg mindenképpen. Ha jól dolgoztál a pozitív kivetülése testben látszani fog.

Mély belső figyelem tükrőződik.

Mennyire érzed úgy, hogy nem mennek a dolgok, nincs is igazán kedved semmihez, a csodás őszi nyár ellenére mégis inkább otthon maradnál, mert valahogy annak ellenére, hogy vonz a külvilág mégis erősebb az otthon, a belső visszahúzó ereje?

Ne csüggedj, ez teljesen normális. Minden nagybolygónk retrográd halad még, rendszerszinten rendeznek minket újra.

Készülünk egy nagy lépésre, mely néhány éven belül elérkezik, és ez egy akkora nagy lépés lesz, melyre még nem volt példa ebben a testet öltésünkben, vagyis nem tudjuk mire számítsunk. Van tehát bőven dolgunk, hogy felkészüljünk erre a lépésre, ezen dolgozik most lelkünk. Ezért kell megadni neki a csendet. Nem az a lényeg, hogy értsd mi történik, a lelked tudja a dolgát, azzal támogatod leginkább, ha megadod neki a csendet mikor igényli. Vagyis ha otthon akarsz maradni, tedd azt.

Jön majd egy kis frissülés, mikor Merkúr 2023. szeptember 15-én előre fordul. Ez ad azért egy löketet, főleg, hogy ezen a napon Újhold is lesz, ami mindig egy születés, egy új erő indulása. Onnantól tehát kicsit változnak az energiák, gyors bolygóink mind előre, a nagyok hátra haladnak, vagyis felpezsdülnek a hétköznapok, de még erősen dolgozunk belül.

Plútó fordul majd elsőként előre 2023. október 11-én, még az is egy hónap. Addig nagyon erős a mély, mindent átható belső munka.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Álruhás áldásban lesz részed, hétvégén pontosul be.

Ami látszólag problémának tűnik, az valójában megválaszolt imád része. Meg fogod érteni jelen helyzeted burkolt okait, miközben minden megoldódik. Bízz a mennyország védelmezésében és végtelen bölcsességében, s abban, hogy a legjobb módon válaszol majd imáidra.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, hogy a látszólagos kihívások közepette segítsenek felismerni az áldást. Ami elveszettnek tűnik, annak szükségszerűen el is kellett buknia, és valami sokkal jobb veszi majd át a helyét.

Ne aggódj a jövőd miatt, de imádkozz tovább és kövesd az útmutatást, amely fogékony érzéseiden, gondolataidon, látomásaidon és szavaidon keresztül jut el hozzád.

A lap további jelentései: Ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Imáid megválaszolásának legjobb módjának “mikéntje” Istentől függ.

Hagyj fel azzal az akaratoddal, hogy irányítsd és megjövendöld ennek a helyzetnek a végkifejletét. Bizakodj!