Szeptember 6. szerda: Merkúri energiák, szellemi erő fokozása!

Ez az erőgyűjtés időszaka.

A mai nap döntéshelyzeteket hozhat, egyfajta elkötelezettséget is jelenthet: párkapcsolati, vagy munkahelyi szinten.

Kiváló alkalom választások eldöntéséhez, egyfajta szellemi erő töltekezéséhez is kifejezetten kiváló a szerda.

Ilyen például: a meditáció, a jóga, a relaxáció, vagy csak pusztán elmélyülés bizonyos dolgokban. Hálalista megszerkesztéséhez kiváló időpont, a mai.
De lehet csak üzleti terv elkészítéséhez is.

Főként munka és párkapcsolati kérdésekben lehet nagyot emelkedni, szintet lépni, ami előre visz, fejlődésre, tanulásra ösztönöz.
A pénzügyi és a szerelmi életedet vizsgáld felül, és mérlegeld, válassz ha kell, és dönts szíved szerint, de mérlegelve most, szellemi energiákat, és az ész érveket is figyelembe véve.

Szükséges most az eszedre is hallgatni, és ha van opció, lehetőség a kettő között egy kompromisszumot kötni a másik féllel. Főként üzleti kapcsolatra értendő, a párkapcsolat, vagy szerelmi életre nehéz beilleszteni! De most inkább hallgass az eszedre, nem feltétlenül a szív döntése a nyerő döntés.
A két szék között a pad alá könnyen megeshet, hogy beesel, azt leginkább rossz döntéseid sorozatának köszönheted. Valaminek a következményeként kaphatod, karmikus feladatnak, leckének. Megoldandó feladatok összegyűlhetnek, ha nem megfelelőképpen döntesz bizonyos élethelyezetekben…!

Megerősítés: Találd meg az egyensúlyt, a pénzügyi, az anyagi helyzetedben, és a szerelmi életedben is. Ez a kulcsa sok mindennek, hogy elégedett párkapcsolatod, és megfelelő, bőséges anyagi és pénzügyi körülményeid legyen. Legyen az munkahelyi, vagy magánéleti dolog, mindazt: éld meg bőségesen, elégedettséggel minden tekintetben, s, minden szinten a teljesség jegyében!

Megerősítő áldás lesz részed: Adni és kapni.

Az egész univerzum a belégzés-kilélegzéshez hasonló ciklusok szerint működik. Amikor csak kilélegzel (adsz), vagy csak belélegzel (kapsz), elveszíted az Univerzum ritmusát. Az optimális egészség, energia és feltöltődés érdekében életed minden egyes belégzését egyensúlyozd ki egy kilégzéssel.

Az angyalok azért küldték neked ezt a kártyát, mert az adás-kapás mérlege mostanában kibillent az egyensúlyából. Ha jóval többet adtál, mint amennyit kaptál, valószínűleg úgy érzed, mások kihasználták kedvességedet. Ha az egyensúly inkább a befogadás, nem pedig az adakozás felé billent, elképzelhető, hogy kellemetlenül érzed magad, depresszióssá váltál, vagy akár bűntudatot is érezhetsz. Ugyan lehetetlenség nap mint nap tökéletesen kiegyensúlyozni az adást és a kapást, azért megpróbálhatsz egy egészséges egyensúlyt elérni. Erről győződj meg úgy, hogy mindennapos rendszerességgel adj valamit (mondjuk, időt, pénzt, ajándékot vagy bókot) anélkül, hogy bármit is várnál érte cserébe. Ugyanakkor fogadd nyájasan a váratlan segítség felajánlásokat, bókokat és más ajándékokat.

Mondd azt: “köszönöm szépen”, mindennemű feszengés és szégyen nélkül. Olyan kapcsolatokban, ahol te vagy az elsődleges adakozó, adj hangot szükségleteidnek, és kérj segítséget.

 Kapcsolataidban győződj meg róla, hogy adj és kapj is egyszerre. A szóban forgó helyzetben a férfiúi és női energiák kiegyensúlyozására van szükség. Ahhoz, hogy kapj, először adnod kell. Tizedelj meg mindent, amiből többre van szükséged (időt, pénzt, tárgyakat és így tovább).

Jelentsd ki: “Most pedig kegyesen fogadok be minden jót az életembe.”