Gabriel Arkangyal üdvözlése szeptemberre: A Bőség ideje elérkezett!

Kérd az angyalokat, hogy szabadítsanak meg az ínség félelmétől, hogy igazán tudj örülni a bőségnek.

Gyógyító angyalok és arkangyalok jóslata.

Üzenetet hozó angyalaid a közelgő bőségről adnak hírt. Mindennek egyetlen forrása van: Isten. Hited eljutott arra a szintre, hogy biztosan tudod: a Teremtő mindent megad, amire szükséged van. Hited, még ha gyenge is volt, megidézte a bőséget, és a bőség most megérkezett.

Maradj meg hitedben, hogy mind anyagilag, mind lelkileg, érzelmileg, spirituálisan és intellektuálisan tovább áramoljon feléd a bőség. Gyakorold ezt a csodálatos önmegerősítést:

“Elfogadom a nagy jólétet. Mindent megkapok, amikre szükségem van. Most és az elkövetkezőkben egyaránt.”

Megerősítő áldás: Erő.

Itt az ideje, hogy megmutasd az erődet. Az erő biztonságot ad, amennyiben szeretettel társul.

A Teremtő teljes ereje benned van.

Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.

Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg. Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isteni szeretet hatalmához.

Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.

Előrelépés!

Valódi éned sugárzik át a felszínen, megmutatva erődet, hatékonyságodat, sikerességedet és értelmedet.

Engedd, hogy mások is láthassák igazi énedet, és erőt meríthessenek belőle.

Sok mindenben kivételes vagy. Lassan kezdesz bízni magadban, és egyre könnyebben fel tudod mutatni igaz természetedet. Volt idő, amikor azt hitted, hogy érzéseidet leplezned kell mások (vagy akár önmagad) előtt. Ám most felfedezted végre, milyen életerős és vonzó igazi önmagad.

Az angyalok megtanítanak rá, hogy tiszteld saját, valódi érzéseidet úgy, hogy ki is merd fejezni őket – akárki előtt.

Az angyalok megtanítanak szeretettel beszélni az érzéseidről, így nem lesz több félreértés közted és a barátaid vagy a szeretteid között.

 

Az angyalok sosem biztatnak olyan cselekedetre vagy szóra, amely bántani tudna téged vagy bárki mást. Biztosítanak afelől, hogy életed a belső béke új szintjére emelkedik, ha felszínre engeded valódi énedet.