Angyali üdvözlet vasárnapra: Lassan megtanulom, hogy nem kell mindenre reagálnom, ami zavar.

Lassan megtanulom, hogy az energia, ami ahhoz kell, hogy reagálj minden rosszra, ami veled történik, elszív, és megakadályoz abban, hogy lásd a többi jót az életben.

Lassan megtanulom, hogy nem leszek mindenki teája, és nem fogok tudni mindenkit rávenni, hogy úgy bánjanak velem, ahogy szeretném, hogy velem bánjanak és ez így van rendjén.

Lassan megtanulom, hogy bárkit is annyira igyekezni “megnyerni” csak idő- és energia pocsékolás, és csak ürességgel tölt fel.
Lassan megtanulom, hogy a nem reagálás nem azt jelenti, hogy rendben vagyok a dolgokkal, csak azt jelenti, hogy felülemelkedek rajta.

Úgy döntöttem, hogy felveszem a leckét, amit szolgált, és tanulok belőle.
Úgy döntöttem, hogy én leszek a nagyobb ember. Azért választom a lelki békémet, mert igazán erre van szükségem.
Nincs szükségem több drámára. Nincs szükségem arra, hogy az emberek azt éreztessék velem, hogy nem vagyok elég jó.
Nincs szükségem veszekedésekre, vitákra, hamis kapcsolatokra.

Lassan megtanulom, hogy néha az, hogy nem mondok semmit, mindent elmond.
Lassan megtanulom, hogy ha reagálsz olyan dolgokra, amik felzaklatnak, más hatalmat ad az érzelmeid felett.
Nem irányíthatod, hogy mások mit tesznek, de azt igen, hogy te hogyan reagálsz, hogyan kezeled, hogyan érzékeled, és mennyit akarsz személyesnek venni belőle.

Lassan megtanulom, hogy legtöbbször ezek a helyzetek semmit sem mondanak rólad és a másik emberről.
Lassan megtanulom, hogy talán ez a sok csalódás csak azért van, hogy megtanítsanak szeretni önmagunkat, mert az lesz a páncél és a pajzs, amire szükségünk van azokkal szemben, akik megpróbálnak lehozni minket. Megmentenek minket, amikor az emberek megpróbálják megingatni az önbizalmunkat, vagy amikor azt akarják, hogy értéktelennek érezzük magunkat.

Lassan megtanulom, hogy ha reagálok semmin sem változtat, nem fog hirtelen szeretni és tisztelni az emberek, nem fogja varázslatosan megváltoztatni a véleményüket.
Néha jobb hagyni a dolgokat, elengedni az embereket, nem küzdeni a lezárásért, nem kér magyarázatokat, nem hajszol válaszokat, és nem várod el, hogy az emberek megértsék, honnan jössz. Lassan megtanulom, hogy jobb élni az életet, ha nem arra koncentrálsz, ami körülötted történik, hanem arra, ami benned történik.

Dolgozz magadon és a belső békéden, és rájössz, hogy nem reagálsz minden apróságra, ami zavar, az első összetevő a boldog és egészséges élethez.
Forrás:
Stevie Flood szerző
Szent álmok

Megerősítés: Engedd el a bűntudatot!

A bőség angyalainak áldása.

Sugárzó és ragyogó fényeddel másokat is inspirálsz. Bocsáss meg magadnak azért, amit tettél, és azért is, amit nem tettél meg. Hidd el, hogy Isten feltétel nélkül szeret, olyannak, amilyen vagy. Tanulj a múlt hibáiból, és fejlődj általuk, ahelyett hogy ostoroznád magad miattuk.

Ez a lap a bőséggel kapcsolatos bűntudatot jelzi. Talán az aggaszt, hogy a sikereid miatt mások rosszul érezhetik magukat, vagy azt hiszed, nem érdemled meg, hogy kaphass. Nos, semmi nem áll távolabb az igazságtól.
Ha hibáztál – és ki az, aki még nem hibázott -, akkor is megérdemled a biztonságos, egészséges, értelmes életet.

Szánj most egy kis időt imádkozásra. Határozd el, hogy megbocsátasz magadnak azért, amit megtettél, bár úgy érzed, nem kellett volna, vagy nem tettél meg, pedig meg kellett volna.
Amikor kapsz, az nem jelenti azt, hogy valaki más elveszít valamit. Tulajdonképpen minél inkább nyitott vagy az elfogadásra, annál több forrás áll a rendelkezésedre, hogy segíthess másoknak.

A bőség lehetővé teszi, hogy tartalékot halmozz fel, beteljesítsd az életcélod, biztonságos otthont teremts magadnak és a szeretteidnek, jó minőségű, organikus ételeket fogyassz és jótékonykodj.