Heti Holdnaptár – szeptember 4-10. – Valóra váló álmok!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

A szíved vágyai valósággá válnak.

A tündérek arra kérnek, hogy továbbra is szilárdan tartsd magad a hitedhez, és pozitív eredményekre számíts.

Jó hírem van! Az az élet, amelyről álmodtál, most valósággá válik számodra. A megerősítéseid és imáid, az álmaid elképzelése és más pozitív gyakorlatok valóra váltották az álmaidat.

A tündérek most azt kérik, hogy őrizd meg a hitet. Ebben a pillanatban talán éppen azt látod, amint álmaid elemei valósággá válnak. Ezek az álmok a gondolatformából éteri formává alakulnak, utána pedig anyagi formává szilárdulnak.
Annak érdekében, hogy ezt az átalakulást sikeressé és teljessé tedd, szükség van a hited és imáid fenntartására. Kérd Istent és a tündéreket, hogy segítsenek elengedni minden olyan félelmet, amelynek hatására esetleg megakadályozhatod a sikeredet. Tudd, hogy megérdemled ezt az új bőséget, és sok örömet fog hozni számodra és életed szereplői számára.

Megerősítés: A szívem tele van hálával és izgatottsággal, mert tudom, hogy jelenleg csodálatos emberek és helyzetek vesznek körül.

Megerősítő áldás: Testmozgás.

A tested mozgáson keresztül akarja kifejezni magát. Hallgass a testedre, és el fogja mondani, milyen típusú mozgásra vágyik.

Fizikai testünknek saját életereje és intelligenciája van, és ugyanahhoz az elemi birodalomhoz tartozik, mint a tündérek. Gyermeki és követelőző, de ugyanakkor érett és megértő is. Ez a kártya a tested bölcsességére utal, és arra kér, hogy tartsd tiszteletben tested edzéssel és mozgással kapcsolatos igényeit.

Szánj egy percet arra, hogy megkérdezd a testedtől, milyen típusú mozgásra vágyik. Kardiovaszkuláris edzést szeretne, mint például kocogást, Egy nyugodt sétát a természetben? Nyújtást és meditációs gyakorlatokat egy jógaórán? Zenét és táncot? Figyelj a tested válaszára, és cselekedj annak megfelelően.

Szeretettel gondot fordítok a testem igényeire.