Misztikus Tündérek üzenetei Telihold hajnalára: Tedd a dolgod! Tiszta szívvel cselekedj!

A bőség angyalainak áldása.

Nem elég álmodozni vagy imádkozni. Pozitív dolgokat is kell cselekedni, melyekhez isteni útmutatást kapsz.

Amikor állhatatosan dolgozol a legfontosabb céljaidért, munkád gyümölcsöző lesz.

Ha ezt a lapot húztad, ne úgy gondolj rá, mintha büntetést kaptál volna. Senki nem kételkedik a munkamorálodban, senki nem vádol azzal, hogy nem teszel meg mindent az életcélod eléréséért.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy miközben kerülöd a vizualizációk, a megerősítések és a felajánlások manifesztációs csapdáját, sajnos nem veszel tudomást a belső útmutatásról, amely azt javasolja, hogy cselekedj.

Az élet az együttműködésről szól, a születésünktől egészen eltávozásunk pillanatáig. Állandóan együtt dolgozunk más emberekkel, az angyalokkal és Istennel. Ha nem tesszük a saját dolgunkat, nem az lesz az eredmény, amire számítunk.

A telihold erejével: Méregtelenítsd a barátságokat!

A feléd áramló bőség mértékét az is befolyásolja, hogy kivel töltöd az idődet. Tégy különbséget a felületes és a komoly kapcsolataid közt. Válassz magad mellé nagylelkű embereket, akik inspirálnak és támogatnak téged.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy a kapcsolataid hatással vannak arra, hogyan tapasztalod meg a bőséget.

Az életedben szerepet játszó emberek befolyásolják az energiádat, a perspektíváidat és a manifesztációs képességedet. A jelenlegi helyzetedre azok gyakorolják a legnagyobb hatást, akik most elsőként jutnak az eszedbe. Ezzel kapcsolatban bízz a megérzéseidben.

Talán nem is az emberek zavarnak meg, hanem a velük kapcsolatos érzéseid. Úgy tűnik, valamiféle dráma térít le az utadról. Lehet szó belső viharokról – például gondolatban vitázol magaddal, félsz, dühös vagy valakire – vagy más kimerítő lelki folyamatokról.

Itt az idő, hogy őszintén szembenézz azzal, mit érzel valójában az életed szereplőivel kapcsolatban, a közösségi oldalak baráti kapcsolatait is beleértve. Ha valaki rossz hatással van az önbizalmadra vagy a koncentrációs képességedre, gondold át, nem mérgező-e a kapcsolatotok. A nyílt beszélgetés és a mediáció sokat javíthat a mérgező kapcsolatokon. Hagyd, hogy a szíved megsúgja az igazat.
Amikor elengedsz egy egészségtelen kapcsolatot, helyet szabadítasz fel a szívedben, hogy új és egészséges kapcsolatokat üdvözölhess az életedben.

Az egészséged, a boldogságod és a bőséged szempontjából természetesen az is lényeges, hogy pozitív viszonyban légy önmagaddal és Istennel.

Szünet.

Angyalok és Szentek áldása kíséri az utadat!

Őrangyalod arra kér, hogy tarts pillanatnyi szünetet, mielőtt továbblépnél. Használd fel ezt az időt arra, hogy sorra veszed a helyzetre vonatkozó gondolataidat és érzéseidet. Az utóbbi időben annyira kapkodtál, hogy talán összekeverted mások akaratát a sajátoddal. Nézz hát most magadba, és felelj a következő kérdésekre: “Mit is akarok tulajdonképpen? Mit tartok helyes lépésnek?”

Imádkozz, hogy megismerd Isten szándékait az üggyel kapcsolatban. Jó lelkiismerettel szeretnél cselekedni, tisztázd hát a fentieket, mielőtt bármibe belefognál. Dönthetsz éppen úgy is, hogy kivársz, vagy elveted az egész tervet. Ha erről van szó, tudni fogod, miért határoztál így, feltéve, ha időt szánsz arra, hogy szünetet tarts, és mérlegeld lehetőségeidet.

Ez az üzenet arról is szól, hogy legyél őszinte önmagadhoz és Istenhez.

Ne inogj meg, ha mások ellenkező véleményen vannak, mint te. Ha egyszer világosan látod saját érdekeidet és indítékaidat, tetteidet ettől fogva az igazság, a szeretet és az elkötelezettség mozgatja majd. Márpedig ez okvetlenül nyerő hármas!