Augusztus 30. szerda: Őszinte, nyílt beszélgetések és tisztánlátás ideje.

Egy őszinte beszélgetéssel megoldásra kerülhetnek dolgok, felkerülhet i-re a pont.

Egy kommunikációs megoldás alkalmával lezárhatunk és elengedhetünk olyan dolgokat, és élethelyzeteket amik már nem szolgálják az életünket, és önbecsülésünket rongálhatják, megsebezhetnek, és lelki sérüléseket is okozhatnak.

Hagyd el azokat a kapcsolatokat, és élethelyzeteket amelyek már nem építő jellegűek, hanem rombolóak. Ezt leggyorsabban te magad tudod felismerni és felszámolni is. Hiszen neked vannak érzelmi kötődéseid, még a fájdalomhoz és a bántásokhoz is. Amikor tudatalatt azt képzeled te csak erre vagy hivatott. Igenis hidd el hogy Te többre vagy érdemes, hivatott?

Hidd el, hogy értékes ember vagy,akit nemcsak kihasználni és megalázni lehet, hanem szeretni is – fogadd el a helyzetet, hogy téged is elfogadhassanak.

Az elengedés és a lezárás sok esetben megkönnyebbülést, felszabadulást hozhat lelkileg. Ezért fontos, légy bátor hogy megléphesd, azokat a dolgokat kimondhasd amelyek nyomasztanak és lehúznak. Mondd ki mi bánt, mi az ami fáj, merj szembe nézni a fájdalmaiddal, a nehézségekkel, és lelki eredetű sebeket fertőtlenítsd le (ez a megfogalmazás és keserűségek kimondását eredményezi), és kötözd be (ez a kimondása annak ami nyomaszt lelkileg).

Ez már félgyógyulást eredményez, az idő és a türelem ami véglegessé tesz dolgokat, és elfeledteti a bántásokat, a sérüléseket. Amelyek oldódhatnak és később teljesen felszívódnak.

A kimondással, a kibeszéléssel rengeteg teher kerül le rólad, testi-lelki-tudati szinten egyaránt.

Megerősítés: Hajszolás helyett vonzás.

Ha valamit vagy valakit hajszolsz, kitér előleg, méghozzá az “üldözés” energiája által közvetített félelem miatt. Próbáld inkább magadhoz vonzani azt, amire szükséged van, azáltal, hogy szeretetet, hálát és hívogató energiákat árasztasz.
Ez a lap arra utalhat, hogy túlzottan hajszolod a pénzt vagy valami más dolgot, amire vágysz.

A bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy minden, amit üldözőbe veszel, menekül előled.

A viselkedésed hátterében meghúzódó félelmek ugyanazok, mint amelyek a hiányérzetedet és a csalódottságadat okozzák.
Hajsza helyett a vonzás hozza el számodra vágyaid tárgyát. Akkor tudsz valamit magadhoz vonzani, ha pozitívan beszélsz róla, és kitartasz a pozitív gondolatok és látomások mellett vele kapcsolatban – vagyis “valósággá szereted”.
Mindennap küldj hátlát és szeretetet afelé, amiről álmodozol. Üdvözöld az életedben.

 

Köszönd meg, hogy a tapasztalatod része. Ha tetteidet a szeretet vezérli, a manifesztáció felgyorsul.