Augusztus 20. vasárnap: Pozitív hozzáállás, hit és optimizmus.

A bőség angyalainak áldása.

Ha pozitív fordulatokra számítasz, és tele vagy pozitív energiákkal, pozitív tapasztalatok és lehetőségek áramlanak az életedbe.

Ne hagyd, hogy a negatív energiák vagy az átmeneti visszaesések gátolják a haladásodat.

Ne veszítsd el a hited, menj tovább az utadon.

Szabadulj meg az irigységtől.

A bőség angyalainak áldása.

Az irigység megerősíti benned a hiányérzetet, az univerzumtól pedig mindig azt kapod, amit megerősítesz.
Törekedj rá, hogy mások sikereit inkább inspirálónak tartsd, ne pedig frusztrálónak. Ha nekik sikerült valami, neked is sikerülni fog.

A bőség angyalai arra emlékeztetnek, hogy nincs szükség irigységre, mert nem nyújt segítséget a spirituális utunkon.

Az irigységgel valójában a hiánytól való félelmünket fejezzük ki. Lehet, hogy attól félünk, nem lesz majd elég tőkénk vagy ügyfelünk, nem kapunk elég lehetőséget vagy szeretetet. Amikor más bőségét látjuk, úgy érezhetjük, emiatt akadályba ütközik, hogy megkapjuk, ami minket illet.

Az angyalok arra tanítanak, hogy az irigység megakadályozza a teremtést. Az irigység mögött ugyanis egy negatív megerősítés húzódik meg: “Van valamid, amim nekem nincs.” S mivel azt erősíted meg, hogy neked nincs, ezt is manifesztálod. Tekintsd mások sikereit inspirációnak, ahelyett hogy irigykednél rájuk. Ha mások meg tudnak csinálni vagy szerezni valamit, akkor te is képes vagy rá – mint mindenki.

Ez a lap arra emlékeztet, hogy Isten és az univerzum támogat téged. Az aggodalmad az egyetlen akadály. Egy apró változtatás – egy kicsivel több hit – pozitív változást jelenthet a bőség áradásában. Imádkozz segítségért, hogy az aggodalmak eltűnjenek, és optimizmus lépjen a helyükbe.

A pozitív hozzáállás igen hasznos, ha célunk a nagyobb bőség.

A pénz nem más, mint energia, és mi ezt az energiát szeretnénk magunkhoz vonzani. Ahogy természetesen ódzkodunk attól, hogy negatív emberekkel töltsük az időnket, a pénz is inkább a pozitív emberekhez csatlakozik. Ugyanez igaz a bőség minden más formájára. Ha például szeretnél egészségben bővelkedni, és pozitívan beszélsz és gondolkodsz az egészségedről, az sokkal hatásosabb, mint a negatív hozzáállás.

Karmikus feladatok megoldásai. Az azt jelenti, hogy érzelmeinket tudjuk gyógyítani és tisztítani a visszatérő múlt sebeink gyógyításával.

A pozitív szavak és gondolatok mögötti energia minden helyzetet kedvezően alakít.