Arkangyali üzenet nyár végére: Szaturnusz és Neptunusz szembenállásai felé.

Jövő hetünk (augusztus 22-27-e között) megint igen meghatározó lesz, mert a szűz jegyén áthaladó Mars és Nap kerül szembe a halak jegyében dolgozó Szaturnusszal és Neptunusszal.

Ezáltal ez a hét felborzolhatja a belső világodat, ha van még benne bármi diszharmónia.

Mivel a szűz jegyében dolgozik Mars és Nap (Nap is átlép addigra), ezek a feladatok csendesen, de tanításokkal érkezhetnek. Könnyebb felismerned a rendezendő feladatokat, ha tudod hol a szűz jegye az életedben, mert azzal a házzal kapcsolatosan jöhetnek olyan helyzetek, amelyek rendezésével a lelki harmóniád is mélyül. Még csak haladunk ezen szembenállások felé, de napról napra erősödik a hatás, ezért gondoltam időben szólok, hogy el tudd kezdeni figyelni a történéseket.

Szaturnusz és Neptunusz munkája a halak jegyében nagyon fontos ha nem a legfontosabb a jelenben, ezért érdemes odafigyelni és tudatosan megoldani mindazt, amit feltárnak. Egy-egy ilyen szembenállás erre tökéletes, főleg hogy egyidőben is vannak. Javaslom, írd bele Neptunusz naplódba mostani megéléseidet is, később mindezek a feljegyzéseid nagy hasznodra lesznek.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Az adósságok eltörlése.

A bőség angyalainak áldása.

Az önmagadról való gondoskodáshoz az is hozzátartozik, hogy megszabadulsz az anyagi és érzelmi adósságok súlyos terhétől. Már attól sokkal könnyebbnek és szabadabbnak érzed majd magad, ha szembenézel ezekkel a dolgokkal, tervet készítesz jelenlegi tartozásaid rendezésére, a jövőben pedig kerülöd az ilyen helyzeteket.

A bőség angyalai látják, mennyire aggódsz az adósság miatt, ami elveszi az energiádat, ezért útmutatást adnak neked, hogy visszafizethesd a tartozásaidat. Még ha sokáig tart is, már attól a tudattól jobban fogod érezni magad, hogy haladsz.
Ez a kártyalap utalhat érzelmi adósságra is, amennyiben úgy érzed, hogy tartozol valakinek, és emiatt bűntudatod van.

Az adósság energiája levertté tesz, befolyásolja a hangulatodat, a motivációs szintedet és a bőség áradását. Hívd most segítségül Mihály arkangyalt és a bőség angyalait, hogy lazítsák meg a bűntudat, a félelem és a szégyen kötelékeit, amelyek fogva tartanak téged.

Most már szabadon dönthetsz a tetteidről, a munkádról és a kapcsolataidról, a szeretet és nem a félelem alapján.