Gyógyító angyalok üzenetei vasárnap reggelre: Új szerelem a láthatáron.

Új fejezet kezdődik az szerelmi életedben.

Vagy egy új partnerre találsz, vagy egy régi kapcsolatod lobban lángra újra.

Gyógyító angyalok üzenetei.

Nyisd meg a szívedet, hadd töltse el az új, isteni szerelem – egy új partnernek köszönhetően. Az angyalok előkészítenek rá, hogy új ember léphessen be az életedbe: aki lehet egy ismeretlen vagy akár egy előző társad is. Légy kész elfogadni jelenlegi kapcsolataid megváltozását, és ne tapadj annyira a kapcsolatokról alkotott eszmédhez.

A gyönyörű változások időszaka jött el a szerelmi életedbe, neked csak az a dolgod, hogy bízz Istenben és őrangyalaidban, akik a legjobbat akarják.

A változásokat csakis akkor éled meg fájdalomként, ha ragaszkodsz a felfogásodhoz vagy a szokásaidhoz. Ha engeded, hogy szeretet járjon át, szerelmi életed maradványai egyszer csak lefoszlanak rólad. Az általuk hagyott űr egykettőre feltöltődik szívderítő újdonsággal. Az aktuális kapcsolatnak talán vége szakad, vagy talán átalakulva újra lángra kap. Esetleg új partner lép az életedbe, mindkettőtöket boldoggá téve.

Megerősítés: Tanulás a kulcs. Ez jelenti a helyes utat számodra hosszú távon.

Most rögtön kezdd el a tanulást! Az angyalok azt szeretnék, ha többet olvasnál, figyelnél és fejlődnél.

A kártya megerősíti, hogy ez az időszak a legjobb számodra, hogy új ötletekkel, trükkökkel ismerkedj meg. Talán úgy érzed, el kellene kezdened egy iskolát – ez a kártya megerősít. Ha már iskolába jársz, az angyalok a folytatásra biztatnak.
Előfordul, hogy a tanulás során rögtön nyugtalanul tesztelni is szeretnénk friss tudásunkat.

A tanulás helyett azonnal ki akarjuk próbálni az ismereteket. Ám minden az időzítésen áll vagy bukik.

A kártya azt súgja, ne rohanj. Inkább élvezd a tanulás folyamatát. A tanulás tapasztalata akkor növeli a tudást, ha lépésről lépésre haladunk.