Angyali áldás szombat hajnalra: Csodák és világok bűvöletében.

Csodák vesznek most körül. Vedd őket észre, és még több rád talál.

Gyógyító Angyalok jóskártyája.

Az angyalok azt szeretnék mondani ezzel a kártyával, hogy várd a csodákat. Talán úgy érzed épp magad, mint akin csak a csoda tud már segíteni.

Légy nyitott az isteni segítségre, bármilyen meglepő úton-módon érkezzen is. Azzal, hogy átadod a félelmeidet Istennek, kitárod a csodák kapuját is.

Képzeld el, hogy az angyalok megtisztítják az utadat, és érezd, hogy Isten teljes bölcsességével és kreativitásával támogat.
Ha elpihensz a Forrásban, az áldások azonnal körbevesznek. Légy nyitott, hogy a csoda rád találjon.

Megerősítés: A Mágia valójában erőt jelent, a képzelet önmagát megvalósító varázserejét.

A tétel, hogy „a csillagok nem kényszerítenek, csak hajlamossá tesznek”, s a rejtélyes utalás, amely szerint „a bölcs uralkodik csillagain” egyedül a Mágia fényében nyer valódi értelmet. Mert a determináció ott végződik, ahol a Mágia kezdődik. A determináció a létrejött okozatok világára vonatkozik. A Mágia a láthatatlan okokat befolyásolja, az okok természetét változtatja meg, amelyekből az okozatok erednek.

A Mágia képes rá, hogy az ember nemcsak nemzőerejével, hanem intellektusával is teremtsen. Az ideák világából életet hívjon létre, életet formáljon, amely megjelenik, fizikai realitássá lesz, sőt döntően átalakítja sorsunkat. Ugyanez a képesség, aszerint, hogy milyen irányba vetítik, köt és old. Önmagát a jelenségekbe szövi vagy visszavonja belőlük.

Zsarnoki csillagujjak csak addig parancsolnak sarokba bennünket ijedt, dadogó statisztának, míg elhisszük, hogy az életnek van mellékszereplője. Míg elhisszük, hogy van olyan helyzet, olyan fizikai gátlás vagy terhelés, amely megakadályozhat bennünket életünk nagy művének létrehozásában, feltéve, hogy létre akarjuk hozni e művet. Mert valamilyen formában mindenki produkálhat. Mindenki világító, melegítő, életmentő és életmegújító központjává lehet egy erőkörnek, amelyből merítenek, s amelynek fényét a visszaverődés törvényénél fogva megsokszorozzák.

Aki fényt áraszt, az átfűti maga körül az atmoszférát, s ebben a hőben saját fénye is váratlan, csodálatos inspirációktól izzik fel. Szepes Mária