Augusztus 10. csütörtök: Új kezdetek, új lépések visznek előre.

Hittel és megértéssel egy jobb spirituális élet felé.

Egy új út veszi kezdetét, amit hittel és megértéssel tudsz meglépni és túljutni…. Egy rossz periódus lezárul és új, sokkal pozitívabb veszi kezdetét. Egy sokkal jobb élet, sokkal jobb világ.

Spirituális tevékenység nagyban emelik a rezgésedet, és sokkal pozitív vitalitással és energiával látnak el.

Harmónia elérése a cél.

A konfliktus megoldódott. Tudd, hogy megérdemled a békét és a boldogságot. Fogadd hát hálával.

Isten gyermekeként békeszerető vagy. A kártya azt jelzi, hogy hamarosan harmóniában fogsz élni. Ne nézz többé görbén a dolgokra, hanem hagyd, hogy őrangyalaid szemével láss. Így a felszín mögött mindenkiben megtalálhatod a szeretet és a fény ragyogását.

Ha angyalszemmel látod már a világot, te magad is földangyallá válsz, és csodás gyógyulások mennek végbe körülötted. Ne viszálykodj többé, hanem mutasd fel másoknak is ezt a tiszta és új igazságot.

Szándék.

Szándékaid teremtik meg a tapasztalataidat. Mit szeretnél? Légy biztos benne, hogy gondolataid és érzéseid igaz célodat szolgálják.

Ezzel a kártyával az angyalok azt javasolják, hogy készíts egy listát az elvárásaidról. Mit vársz a mai naptól, a holnapitól és a jövőtől? Ezek az elvárások jelentik szándékaid magjait. A szándék azt jelenti, hogy egy bizonyos cél felé törekszel.

Törekvéseid vezérlik tapasztalataidat. Arra kérnek az angyalok, hogy szeretettel haladj feléjük. Ha törekvésed spirituális megalapozottságú, nemcsak magadon, de másokon is segíteni tudsz.

Az angyalok segítenek megszabadulni rossz szokásaidtól, ha megkéred őket.