Misztikus Tündérek üzenetei hétfő éjszakára: Sorsirányítás.

Az Oroszlán tüzes, fix jegyében megélhetjük a szenvedélyt, a szeretetet és a bátor kreativitást.

Megélhetjük az önzőséget, a konok, mozdíthatatlan hozzáállást.

Érdemes ezeket a minőségeket őszintén megfigyelni magunkban és a környezetünkben, mert ebben a minőségben áll együtt a hátráló Vénusz a Fekete Hold Lilith-tel.

Amikor a szerelem istennője retrográd, akkor a belső válaszainkra kellene figyelnünk. Van e szenvedély bennünk? Mennyire merjük bátran és büszkén felvállalni azt a képességünket, amely a szívünkből fakad?

Fekete Hold Lilith a Paradicsomból kiűzött istennői részünk. Az élettapasztalatunk és bölcsességünk erejét segít felhasználni. Ezek az élettapasztalatok az ego játszmáival is összefügghetnek: ki mikor akart valamit ránk erőltetni, pedig nem is akartuk???
Ki, mikor nem bízott bennünk, pedig tudtuk, hogy ennél sokkal többre vagyunk képesek?

Az Oroszlán karmikus feladata, hogy a kreativitásával bátran a kézbe tudja venni a sorsának az irányítását. Ideje felismerni ezt az erőnket.
Lilith-ről gyakran nem tehetünk, mert a külvilág is eljátszhatja. Pl. egy női szereplő: az anyukánk, vagy az anyósunk… egy barátnőnk… lehetnek irigyeink…

Amikor a szívünkre hallgatva teremtünk, akkor nem kell félnünk a saját erőnktől.

Változásban vagyunk, amikor érdemes észrevennünk a zseniális lehetőségeket. A Vénusz otthonában, a Bika földies, fix jegyében jár az Uránusz. Ő fix-kvadrátot alkot a két istennővel. Ideje beleállni a változásba, hogy a bennünk lévő korlátoktól felszabaduljunk.

13- án a Nap együttáll az Oroszlánban hátráló Vénusszal. A tudatos cselekvőerőnkben bátran bízhatunk.
Felkay Tímea (forrás)

Gyászoljuk azokat, akiket szeretünk, akik elmentek,
úgy érzem, hogy elveszett.
De ugyan úgy, ahogy egy tőlünk messze utazó személy sem veszett el,
és egy ember, aki az élet következő szakaszába ballag, nem múlik el,
sosem vesznek el igazán,
hanem inkább közelebb vannak hozzánk, mint előtte,

mint a magasabb tudatos szemszögükből,
láthatják, amit korábban nem láttak,
hallják, amit korábban nem hallottak,
és megérteni azt, amit korábban nem tudtak megérteni.
Tahlia Hunter szavai

Megerősítés: Ilyenek vagyunk. Tudjuk, hogy nem lehet, és mégis akarjuk. Tudjuk, hogy fájni fog, és mégis belesétálunk. Persze, hisz imádjuk a csapdákat, a veszélyt, a kihívást. Mi nők meg főleg. Mert mi kell nekünk… Csak az, ami nem szokványos. Ami nem egyszerű, ami bonyolult, ami más, mert azt hisszük, hogy majd nekünk egyszerű lesz. Nekünk menni fog. Aha, csak egy aprósággal néha elfelejtünk foglalkozni. Mégpedig azzal, hogy az elején megéreztük: ez is olyan lesz, mint a többi.

De valamiért még mindig nem hallgatunk az érzéseinkre… Pedig mennyi csalódástól kímélnénk meg magunkat. Végül is. Pofonból tanul az ember.
(O. Nóra)