Heti Holdnaptár – augusztus 7-13.:Varázslat és Mágia.

Fedezd fel újra a csodás, fogékony gyermeki lényedet.

Lásd a világot varázslatos helynek.
Gyógyító angyalok jóslata.

Emlékszel, gyermekként milyen varázslatosnak láttad a világot? A varázslat iránti érzékenység a bennünk élő gyermek lényege. Az évek során elveszítetted ezt az érzékenységet?
Az angyalok azt szeretnék, ha visszaemlékeznél a hatalmas csodákra, amelyek körülvettek, és újra felfedeznéd a varázslat iránti fogékonyságodat. Kérj segítséget Istentől és az angyaloktól – kis vagy nagy dolgokban, nem számít.

Ne félj, hogy a mindennapi kérések elvonják az angyalokat valami “sokkal fontosabb ügytől”. Ők tényleg segíteni akarnak, tehát ne aggódj, és kérj bátran. Ha így teszel, elérheted újra annak a gyermeknek az örömét és áhítatát, aki tudja, hogy gondját viselik. Ha az öröm megint átjár, isteni fényed másokat is ösztönözni fog.

Megerősítő áldás: Szabadság és Szerelem. E kettő kell nekem – tarjta a mondás, most ez meg is valósulhat, akár fizikai szinten.

Az angyalok azt szeretnék, ha szabadon és szeretettel fejeznéd ki valódi gondolataidat és érzéseidet.

Talán úgy érzed, mostani helyzeted bebörtönöz. Ezzel a kártyával arra hívják fel az angyalok a figyelmedet, hogy minden körülmény között te magad vagy életed börtönőre. Ha rájössz, hogy szabadságod kulcsa nálad van, a szabadság elérkezik hozzád. Bármit tettél is, azt te választottad, és mindig lesz lehetőséged újra választani. Még a fegyenceknek is megvan az a szabadságuk, hogy megválasszák gondolataikat, így akármilyen körülmények között képesek a békére és a boldogságra.
Legközelebb, amikor egy mondatodban feltűnik egy rád vonatkozó “kell” szócska, állj meg egy pillanatra.

Kérd meg Istent és az angyalokat, hogy mutassanak rá más lehetőségekre is. Segíteni fognak. Talán olyan szeretetteli állapotba kerülsz, hogy nem érzed magad tovább bebörtönözve, vagy talán egy olyan cselekedet felé vezérelnek, amelyet szeretni fogsz.

Heti Angyaltarot – augusztus 7-13.: Bika holddal indul a hét, Vénuszi erők, életöröm és boldogság.

A hét kellemes energiákkal indul…

S, mindennek kedvez, ami az életigenlést jelenti!

A szerelmet, az örömöket, a földi életkedvet, a jókedv és kellemes időtöltés, esetleg utazások, nevetés, és hatalmas lakomák, szerelmi légyottok ideje ez. Érdemes kihasználni pozitív erejét, hangulatát…..

Szerdán már Ikrekbe lép a hold, ahol merkúri erők lesznek főszerepben, ami azt jelenti tudatosabbak vagyok és sokkal inkább kommunikatívabbak mint máskor. A jó, őszinte, és meghitt beszélgetések ideje ez. Kedvez nagy beszélgetéseknek is, akár üzleti megbeszélésnek, családi karmikus rendezésnek is kedvező időszak.

Az Ikrek hold idejében szellemi erőnk magaslatokban hághat, és kommunikációs megoldások nagyon sok mindent rendbe tehetnek. Rendezés ideje is lehet, amit egy csevegéssel megoldhatunk.

Hétvégén már a családi energiáknak kedvez, ami azt jelenti kedvező időszak – összejöveteleknek, rokoni találkozóknak.

A családi karmák tisztulásnak indulhatnak, pusztán lelkis hétvége elé nézhetünk. Ahol a lelkiségnek, érzelmeknek helye van, főszerepet kap minden olyan dolog aminek köze ven a lélekhez. Ez lehet tisztulás, de segíthet a lelki állapotunkon az, hogy vízpartra megyünk, sétálni, úszni, napozni, vagy csak úgy relaxálni….

Összességében, minden földi jóval megáldott hét elé nézünk, ahol helye van a boldogságnak, az életörömöknek, valamint az érzelmeknek. A család fontos szerepet kap – aminek a tetőzése hétvégére esik. Előtte hatalmas beszélgetéseknek kedvez, ami azt jelenti kommunikációs megoldásokkal tudunk fejlődni és emelkedni – emberi kapcsolatainkat illetően.

Megerősítő áldás: Természet.

A természetben egyedül lenni – ez a fontos most számodra. Talán még az is elég, ha öt percet a kertben töltesz.

Az angyalok azt szeretnék kérni, hogy lépj gyakrabban kapcsolatba a természettel, lehetőleg minden nap. Azt is jelentheti a kártya, hogy a vidéki élet kedvező lenne most számodra. Ha töprengtél már erről mostanában, vedd megerősítésnek ezt a kártyát.

A lap arra is bátoríthat, hogy egyszerűen legyen melletted valamilyen állat vagy növény. Akár úgy, hogy kertészkedsz, akár úgy, hogy egy állatmenhelyen segítesz, vagy egy díszállat-kereskedésben vállalsz munkát.

Kommunikálj az állatokkal!

Az angyalaid és a természetangyalok segítenek képességeid felfedezésében, és abban is, hogy meg tudd osztani azokat a világgal. Segítsd őket azzal, hogy többet vagy a természetben.