Augusztus 3. csütörtök: Kommunikációval a megoldásokért.

Most egy őszinte beszélgetés csodákat tehet, kommunikációs megoldások segíthetik az emberi kapcsolatok elakadását.

Ezek az elakadások feloszlanak minden egyes beszélgetéssel, és egy őszinte, nyílt kommunikáció most egy világot is jelenthet.

Azok az emberi kapcsolatok amelyek nem alapulnak őszinte kommunikáción most lezárulhatnak, és elhalnak.
Amelyeket a beszélgetés és őszinte kommunikáció jellemez, azok erőre kapnak és szárnyalnak.

Megerősítés: Méregtelenítés.

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

A tested, a környezeted, az elméd és a szíved méreganyagoktól történő megtisztítására kapsz útmutatást. Isten és a tündérek segíteni fognak erőfeszítéseid során.

ideje kiengedni a méreganyagokat, önmagadból is és a környezetedből is. Ez a kártya megerősíti a belső útmutatásodat, amely azt mondta, hogy engedd el a káros szokásokat. Menj ki a természetbe, és hívd a tündéreket, hogy vegyenek körül téged. Kérd Istent és a tündéreket, hogy segítsenek kiengedni a méreganyagokat elmédből, testedből és szívedből.

Kérd őket, hogy segítsenek elengedni a káros szokások iránti sóvárgásaidat.

Hamarosan azt tapasztalod majd, hogy magadtól vágyódsz friss bioételekre és biotermékekre. Arra vezetnek majd, hogy olvasd el az összes ételen, italon és illatszeren lévő címkén az összetevők felsorolását, és csak természetes anyagokból készült termékeket akarsz majd használni. Elvezetnek majd a környezeti méreganyagoktól. És ami a legfontosabb, a gondolataid és az érzelmeid elfordulnak az ítélkezéstől és a félelemtől, és inkább a szeretetre alapulnak majd.

Megerősítés: Tökéletesen gondoskodom a testemről, és csak egészséges ételekre és italokra vágyom.