Gyógyító Angyalok üzenetei hétfő éjszakára: A természet varázsa!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Tölts időt a szabadban, a virágok, növények és fák között.

A természetnek hatalmas ajándékai vannak, amelyeket meg kíván osztani veled, beleértve az ötleteket, az információkat és a gyógyító energiát.

Amikor nem állsz kapcsolatban a Földanyával, akkor lehet, hogy lehangoltnak vagy fásultnak érzed magad, és nem tudod, miért. A Föld szintén zaklatottá válik, ha nem lépsz vele kapcsolatba rendszeresen.

A Földnek szüksége van arra, hogy ott légy a szépségei között, és így információt tudjon átadni neked. Ezen a módon fogod a legjobban tudni, hogyan törődj a bolygóval, amelyen élsz.

Ha ezt a kártyát húztad, akkor arra buzdítanak, hogy minden nap tölts időt kint a szabadban (még ha csupán öt percet is!). Vedd le a cipődet, a zoknidat vagy a harisnyádat, és csupasz talpadat érintsd a talajhoz, a gyephez vagy a homokhoz.

Hunyd le a szemed, és végy néhány mély lélegzetet, miközben körülvesz téged a természet varázslatos energiája. Gondolatban kérd a tündéreket, hogy segítsenek neked bármilyen esetleges problémáddal kapcsolatban. Majd nyisd ki a szemed, és keresd felvillanó fényeiket, ami az első jele annak, hogy látod a téged körülvevő tündéreket.

Megerősítés: Szeretek kint lenni a természetben. Úgy érzem, energiával tölt fel a napfény, a friss levegő, a növények és az állatok. Tökéletesen gondoskodom minden élőlényről, önmagamat is beleértve.

Égi áldás:

Nem kérem, hogy csókolj meg, azt sem, hogy kérj bocsánatot tőlem, amikor azt gondolom, hogy tévedsz.

Nem fogom azt sem kérni, hogy ölelj meg, amikor a legnagyobb szükségem van rá.

Nem kérem, hogy mondd, milyen szép vagyok, még ha hazugság is, és azt sem kérem, hogy írj nekem valami szépet.
Nem kérem, hogy hívj fel, hogy elmondd, hogy telt a napod, és azt sem, hogy hiányzom.

Nem fogom kérni, hogy köszönj meg mindent, amit érted teszek, azt sem, hogy törődj velem, amikor a lelkem padlón van, és persze nem fogom kérni, hogy támogass a döntéseimben. Nem foglak megkérni arra sem, hogy hallgass meg, amikor ezer történetem van, amit elmesélhetek neked.

Nem kérlek semmire, még csak ne is légy mellettem örökké…
Mert ha kérnem kell, többé nem akarom.
(Frida Kahlo ..Diego Riverának)