Július 31., hétfő: A múlt terheinek elengedése.

A mostani energiák arra engednek következtetni, hogy a párkapcsolatokat és a pénzügyi helyzetünket most érdemes átértékelni, megvizsgálni, mennyire működnek, őszintén, hatékonyan?

Mit is jelent mindez? A munkádért megfelelő megbecsülést és juttatást kapsz, bőségben részesülsz?

A múltadban ért lelki sérelmek, amelyek párkapcsolatodat érintették vagy csak úgy mivoltodat, a külsődet, esetleg a belső emberi tulajdonságaidban sérültél? Most ezeket felszínre hozhatod, és megláthatod benne amit szeretnél, máshogy akarod látni.

A mostani hét az elengedésről és a lezárásról hangos, főként telihold előtti napokat élünk, ami feszültséget, és nagy változásokat is hozhat.

Megerősítés: Erő.

Itt az ideje, hogy megmutasd az erődet. Az erő biztonságot ad, amennyiben szeretettel társul.

A Teremtő teljes ereje benned van. Az isteni szeretet, bölcsesség és értelem egésze elérhető számodra. Spirituális erődnek köszönhetően látod az angyalokat, és meglátod a jövőt. Értelmed ereje az Egy univerzális bölcsességét közvetíti, érzelmi erődnek köszönhetően hallatlanul empatikus vagy, pszichikai erőd pedig egyszerűen végtelen.

Az angyalok arra kérnek, add át nekik mindazt a félelmet, ami a személyes erődet kérdőjelezi meg.

Csendje és békéje van a te erődnek, s az angyalok úgy látják, hasonlatos az isteni szeretet hatalmához. Engedd, hogy igaz erőd sugarai érjék a világot, és csodálatos utakon-módokon hassanak.