Hétvégi Angyaltarot (július 29-30): Belső erővel és hittel az úton.

Az életed akkor fog gyökeresen megváltozni belül és kívül is, mikor már úgy tudsz a múltad összes kis dolgára, darabkájára tekinteni, legyen az bármekkora fájdalom, csalódás, hogy már nem haragszol, nem vagy dühös, nem vagy tehetetlen, kiszolgáltatott.

S, nem vagy közömbös, tagadó vagy hárító, nincs már benned szégyen, bűntudat, lelkiismeret-furdalás, bizonygatás, szeretetkoldulás, megalázottság, mellőzöttség, magányosság, magadra hagyottság, keserűség, áldozatiság, menekülés, mártírság, görcs vagy ragaszkodás….

Hanem a rengeteg felismerés, tanítás, tisztítás, könny, s gyógyulás után hatalmas belső erő, s hit van benned, ami megértéssel, felsőbb rálátással és megbocsátással, önmegbocsátással bölcseletként van már benned.

Amikor már érzed, hogy senki és semmi sem vett el tőled semmit, és nem kevesebb lettél a rossz, a nehézségek által, hanem erősebb, s sokkal fényesebb, ragyogóbb, mint annak előtte.

Hiszen a Lényed, a Fényed, amivel jöttél e földi utazásra nem kisebb lett, hanem sokkal nagyobb, s hatalmasabb!

A szárnyaid nem elkoptak ezen az úton, hanem megnőttek, kiteljesedtek, s szebben ragyognak, mint valaha.

Mikor megérted, hogy az élet nem nehéz, nem nehézség, nem ártani és nem bántani akar téged, hanem csodás lehetőségeket ad a fejlődésre, a fényed növelésére, akkor minden megváltozik benned és körülötted is!

Érezd ezt át!

Érezd ezt a belső átalakulást, az igazi belső ragyogást!
Érezd a hatalmas szárnyaid az, s belső erődet!

Mert ez sosem volt elveszve, nem vették el, csak nem láttad a fájdalom, a szenvedés fátyolán át. Érezd most át, ahogy az Élet, a Teremtés valójában szeret Téged, s felemel, ragyogtat Téged!
Mert nem elvett belőled bármit is, hanem lehetőséget adott, hogy még erősebb, s még fényesebb legyél!
Légy hálás minden egyes mozzanatért tiszta szívből, s lélekből!

Mert ezek tettek azzá, aki ma vagy!
Csodásan fénylő, ragyogó Ember Angyallá!

Megerősítés: Nem várok el senkitől semmit…

Mindig boldog vagyok, tudod miért? Mert én nem várok el senkitől semmit, a várakozás mindig megbetegít. (…) Élvezd az életet, mert nagyon rövid, szeresd teljes egészében, és legyél boldog és mosolygós, intenzíven éld az életed.

És emlékezz: vitatkozás előtt, lélegezz; beszéd előtt, hallgass; kritizálás előtt, vizsgálódj; írás előtt, gondolkozz; mielőtt fájdalmat okozol, érezz; mielőtt feladod, próbálkozz; mielőtt meghalsz, élj!