Felemelkedett Mesterek üzenetei csütörtök éjszakára: Felülemelkedni a problémákon!

Gyógyítás tündérekkel jóskártya.

Amikor egy probléma kellős közepén állsz, a megoldás gyakran elkerül. Nézd meg a helyzetedet egy magasabb nézőpontból, és lehet, hogy meglátsz egy új kiutat.

Megrémültél egy látszólag leküzdhetetlen helyzettől?

A félelmeid és a feszültségeid talán létrehoztak egy negatív kényszerképzetet, és folyamatosan a problémára gondolsz.

Bár szüntelenül valami megoldást keresel, úgy tűnik, egy sem közeledik feléd, és bekúszik tudatodba a reménytelenség. Akár nagy, akár kis problémáról van szó, ez a kártya arra kér, hogy egy pillanatra lépj hátra, hogy jobban megláthasd a kreatív megoldásokat. Ahelyett, hogy folyamatosan a problémán dolgoznál, gondolatban lásd magad, amint a problémát az Ég várakozó kezeibe helyezed. Mint amikor teljesen elengedsz egy borítékot, amelyet bedobtál a postán, teljes mértékben add át a problémát. Ezután képzeld el, hogyan láthatják problémádat a tündérek. Hogy nézne ki az ő szemszögükből? Érezd a tőlük kapott hit és remény érzését, és tudd, hogy ezek a pozitív érzelmek táplálják a probléma tökéletes megoldását.

Megerősítés: Környezettudatosság.

A tündérek birodalmát nagyon érdekli a Földanya egészsége. Ha ezt a kártyát húztad, akkor a tündérek arra hívnak téged, hogy vegyél részt a környezetvédelmi ügyekben.

Megvan az erőd ahhoz, hogy hatalmas hatással légy a bolygónkra. A Föld egy élő, lélegző lény, és a tündérek azt kérik tőled, hogy segíts neki. A közreműködésed magában foglalhatja az újrahasznosítást, a szemét összeszedését, amikor kint sétálsz a természetben, a környezetbarát tisztítószerek használatát, egy környezetvédő csoportban való részvételt, a vegetáriánus életmódot vagy azt, hogy gyermekeidnek tanítasz a természet sérülékenységéről.

Amikor időt töltesz kint a szabadban, akkor gondolatban kérj útmutatást a tündérektől azzal kapcsolatban, hogy te személyesen hogyan járulj hozzá a Földanya jólétéhez. gondolatok vagy érzések formájában kapsz majd választ tőlük, vagy azzal, hogy megrendeznek egy véletlenszerű lehetőséget, esetleg azzal, hogy segítenek egyedülálló tehetségeid használatában, amelyekkel környezetvédelmi ügyekkel kapcsolatban taníthatsz másokat.

Megerősítés: Jó érzés, hogy szeretetteljes gondoskodással táplálom a bolygót, ahol élek.

Megerősítés: A szívem, az elmém, az életem és annak minden szereplője most tökéletesen nyugodt.