Angyali üdvözlet július végére, Merkúr-Vénusz együttállás: Teremtő energia, életerő és szerelem!

2023. július 27-én pontosul be ez az állás.

Merkúr és Vénusz együttállás közepén.

Ez mindig nagyon erős teremtő energia, mert a gondolkodás és teremtés bolygója válik Eggyé.

A gondolat az eredendő teremtő elv, mindent gondolatainkkal teremtünk, amit aztán képeségeinkkel valósítunk meg. Ezt képviseli ez az együttállás, ezáltal nagyon érdemes most ismét kimelten odafigyelni a kimondott és bent futtatott gondolatokra is.

Mindemellett ez egy igen játékos, örömmel töltött pillanat is, mert mind Merkúr és Vénusz játékos a maga nemében és az oroszlán hedonista jegyében találkoznak. Abban az oroszlánban ahol már a Nap is uralmi helyzetében sétál, vagyis ez így valahogy az oroszlán legoroszlánabbja, az igazi, valódi élmények, örömök, szerelem, és az ezáltali megélések lehetősége. Érdemes kihasználni ezt az energiát és teremteni mind képzeletben és szavakkal tudatosan.

Ez már így önmagában hatalmas teremtő energia, de tegyük hozzá, hogy közben Uránusz kvadrátban van a Merkúr-Vénusz együttállással. Az az Uránosz, aki maga az eredendő teremtő elv, akit Gaia önmagából megszült (analógiában te és saját gondolataid), majd Uránosz Gaia-val hálva megteremtette az első teremtményeket, akikből lett az ami ma van. Érted Gaia és Uránosz kapcsolatát? Gondolkodj el rajta.

És akkor tegyük hozzá, hogy Aphrodité (Vénusz) Uránosz gyermeke, Merkúr pedig egy Uránusz-Hold-Merkúr együttállából fordult meg utoljára áprilisban, vagyis Merkúr már onnan hozza ennek az eredendő teremtő energiának meglétét, amivel most Vénusszal egyesítve segít megteremteni éned azon új aspektusát, amelyik házadban van a Merkúr-Vénusz együttállás, ráadásul nem akárhogy, hanem egy uránuszi szintre emelve, hiszen Merkúr onnan hozza a tudást.

Uránusz által a Kos szellemisége rezeg be az Oroszlán szellemisége mögé, ahol a Merkúr-Vénusz együttállás áll, vagyis Uránuszon keresztül egy tudatos vezérlet vezérel, nemcsak a bolygó, hanem a mögötte lévő Kos csillagkép által is. Ebben pedig ott van az irány. Ez azt jelenti, hogy Uránusz súgása által kapsz ehhez a teremtéshez egy megfelelő irányvonalat is, amiben ott van a cél és a megérkezés sikere is (ahogy az Argó hajó sikerrel járta meg útját és hazahozta Phrixos lelkét, aki ezáltal megnyugodott, hiszen megérkezett és ezzel beteljesedett útja).

A Merkúr-Vénusz együttállás ne feledd, a Regulus-Alphard csillagoknál, a két szívcsillagnál egyesül, ahol a belső-külső erőid összeérnek. Uránusz tehát abban is vezet, hogy ezt a két erőt összehozd.

És még van valami, beleáll a Hold is egy rövidre ebbe az energiába, az a Hold, aki ott volt abban a Merkúr-Hold-Uránusz együttállásban, tehát ő is tudja amit Merkúr. A Holddal feláll egy nagy háromszög, ahol a Hold-Uránusz szembenállása az alap, a csúcs pedig Vénusz-Merkúr együttállása. A háromszög július 27-én 13:10-23:10 között a legerősebb.

A Hold belehozza a Mérleg csillagképet és a felette lévő Kígyó feje és Északi Korona csillagait, vagyis azt az üzenet, hogy ha megvan az egyensúly a két világod között, amit egyébként most keresel a Vénusszal retrográd útján (lásd Vénusz fordulása írásomat), akkor megkapod a lényeglátást, a harmadik szemet, vagyis meglátod a valódit a látható világban, rájössz arra valóban mi számít.

Gondolj bele ebbe a folyamatba. Uránusz az eredendő teremtő elv indítja a Kos csillagaiból, ahol az isteni út mutatja magát, a Merkúr-Vénusz abszolút teremtő együttállásával az Oroszlánban kezedbe kapod valódi erődet és Hold pedig megmutatja a lényeget. Az a Hold aki szakrális olvasatban az az energiánk aki által tudsz úgy élni, hogy elkerüld a sárkánnyal való küzdelmet. És azzal, hogy ő most a harmadik szemet nyitja számodra, érted milyen lehetőség rejlik ebben a 10 órás ablakban holnap, mikor megnyílik ez az energia?
A többit rád bízom.

A döntés a tiéd, hogy ezt az utat választod-e, de tapasztalatból tudom, hogy van különbség, hiszen érzem saját életemben megjelenő hatásait.
Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Isteni útmutatás!

Bízz a megérzéseidben, és kövesd őket!
Isten és az angyalok szólnak általuk.

Ebben a pillanatban isteni vezetés alatt állsz. Jó érzéseid, felismeréseid, vízióid, belső hangod mind-mind mondani szeretnének valamit neked. Roppant fontos, hogy megbízz ezekben az útmutatásokban, és kövesd őket.

Ha több kártyát húzol, figyelj az Isteni útmutatás melletti lapokra is, mert fontos utasításokat tartalmaznak számodra. ezek a közeli kártyák az angyali üzenet fontos részeit hordozzák.