Július 25. kedd: 7:7:7, a tripla 7-es csodája.

A mai energiák értelemben, a kommunikáción van a hangsúly, valamint az ezoterikus tanításokon.

Ami azt jelenti, hogy 7-es és 3-as energiája tombol….Bővebben!

Mit is jelent mindez? Leginkább azt, hogy hittel és megértéssel forduljunk embertársaink felé.
Ami lehet segítői szándék, hit, hogy pl. hiszünk az erejében, saját magunkéban is, a szeretetében, a jellemében. Elhisszük, hogy pozitívan fordul felénk. A megértés is nagyon fontos, hiszen ne ítélkezzünk, nem tudhatjuk ki milyen kálvárián megy keresztül lelki szinten. Este amúgy is érzékenység veheti át a hangsúlyt, mivel este 7-kor a skorpióba lép a hold.
Ez a lelki jelölő most érzékennyé, és érzékeltlenebbé tehet mindenkit.

A 7-es szám amúgy spiritualitást tükröz, amit azt jelenti, hogy most érdemes meditálni, elmerülni a gondolatok világában, a tudatalattiba. S, mindennek energiát adni, ami a teremtést jelenti, és a fehér mágiát. Ami a pozitív gondolatokat összességét irányítja a céljaink felé. A motiváció most égi síkra helyeződik. Most felejts el mindent ami rossz, és negatív, adj hálát Égieknek amid van és ne arra koncentrálj amit éppen nincsen. Hanem azt erősítsd magadban, amit elértél amit még el szeretnél érni…!

Helye van annak, hogy ezoterikus tanulmányokra irányítsuk a figyelmünket.
Számmisztika, asztrológia, egyéb spirituális tevékenységek, meditáció, relaxáció, tarot kártyavetés, ingázás,
tudatalatti legmélyének megnyitása, különféle ezo-tevékenységek (sóbarlang, imagináció, egyéb szelídebb terápiák,stb…)
Alternatív gyógyászat és természet kincseinek alkalmazása most csodákat tehet.

Fűben, fában orvosság – tartja a néphit. Ez mostani napokban nagyon igaz!

A nap összenergiáját tekintve, egy őszinte, nyílt beszélgetésnek helye van, ami most nagyban segíti a lelki fejlődésünket. Az érzelmek most teret kapnak az elmélyülésnek, és a tudatalattinak egyaránt.

Megerősítő áldás: Kérd és fogadd el a segítséget!

A segítségkérés az erő jele, mint ahogy a felajánlott segítség elfogadása is az. Ha Istentől kérsz segítséget, gyakran emberek révén válaszol az imáidra. Fogadd el ezt a segítséget, és te is segíts másoknak, ha ilyen útmutatást kapsz.
Mindent magad próbálsz megoldani? Ez a lap azt jelzi, hogy segítségre van szükséged, de eddig nem szívesen kértél.

A segítségkéréshez bátorság kell. Gyakran úgy érezzük, ha segítségért folyamodunk, az a gyengeség jele, a másik pedig tehernek érzi.

De minél tovább próbálunk segítség nélkül boldogulni, annál tovább nem kapunk támogatást, s ha ez a mintázat elég sokáig ismétlődik, arra az elhibázott álláspontra juthatunk, hogy azt hisszük, egyáltalán nincs segítség.