Rafael Arkangyal áldása: Gyógyító segítségedet kérem!

Köszönöm gyógyító isteni segítségedet.

A Gyógyító angyalok szívesen segítenek neked, de nem akaratod ellenére.

Ezt a lapot azért húztad, hogy bátran kérd Rafael arkangyal gyógyító segítségét, hiszen az ő ereje határtalan, és egyedüli célja, hogy a test és a lélek gyógyításával közvetítse Isten békés szándékát.
Örömmel és állhatatosan segít minden egészségügyi kérdésben.
De ne feledd: csak akkor tud segíteni, ha megkéred.
Ezért kérd a segítségét!

Megerősítés: Sikeres finanszírozás.

A bőség angyalainak áldása.

Elképzelésedet ugyanaz a végtelen isteni bölcsesség támogatja, amely az ötletet adta neked. Ne engedd, hogy anyagi problémák akadályozzák a megvalósulását.

A közösségi finanszírozás, a társulás vagy más befektetési formák segítséget jelenthetnek számodra.
Ez a lap azt jelzi, hogy lesz pénz a terved megvalósítására, és értékelik a kemény munkádat. Ha ezt a lapot húztad, az annak a jele, hogy az ötleted isteni ihletelttségű. Ha egyszer formát ölt és megvalósul, sok embernek segít majd, és az angyalok minden lépésednél veled lesznek.

A lap sok esetben azt üzeni, hogy kapcsolódnod kéne egy közösségi finanszírozással foglalkozó weboldalhoz, hogy anyagi támogatáshoz juthass, kapcsolatokat építhess, megerősödjön az önbizalmad, és megvalósíthasd ötleteidet, találmányaidat.

Bónusz idézet: Nézz szembe a félelmeiddel

Ha őszintén szembenézel a sikerrel és a kudarccal kapcsolatos félelmeiddel, nem lesz többé hatalmuk feletted. Szabadulj meg a rejtett félelmeidtől, tedd ki őket a tudatosság fényének, és rájössz majd, hogy nincs mitől félned.

A sikeres emberek is küzdenek kétségekkel, de legyőzik őket.

Ez a lap azért érkezett, mert az angyalok látják, hogy tudat alatti félelmeid taszítják a bőséget.

A lelked mélyén kételkedsz benne, hogy megérdemled-e a jóléted. Ezenfelül félelemmel is küzdesz – félsz a kudarctól, de a sikertől is -, s emiatt döntésképtelen és passzív vagy.

Szerencsére amint felismered ezeket a félelmeket, elveszítik az erejűket, s már nem tudnak tudat alatt irányítani téged. Lehet, hogy segít, ha rájössz, hogy minden ember kételkedik magában. Az emberi egót arra tervezték, hogy félelemben tartson minket, és megakadályozza, hogy beteljesítsük isteni sorsunkat.

Szerencsére te rendelkezel a tudatosság adományával. Őszintén nyomon tudod követni gondolati folyamataidat, és képes vagy bevallani, ha időnként szabotálod a saját sikereidet. Ezek a felismerések biztosítják, hogy nem hagyod magad elbátortalanítani. Döntéseidet a szeretet vezérli.