Istennők áldása hétvége éjszakájára: Új kezdetek küszöbén…

Kapsz egy tiszta palatáblát, hogy új lehetőségeidet és tapasztalataidat felvezethesd rá.

Gyógyító angyalok jóslata.

Engedd be életedbe az újat, az új lehetőségeket, embereket és terveket. Az angyalok tudják, milyen ijesztő lehet a változás, de szerető energiáikkal segíteni fognak.

Fordulj hozzájuk mindig, ha egy új helyzet megrémít. Feltöltenek erővel és magabiztossággal, hogy örülhess az új kezdeteknek.
Néha a régi rutin szerint élünk, hiszen az olyan megbízhatónak tűnik. Ez a kártya arra kér, hogy légy nyitott az új megközelítésekre. Talán arra is megtanítanak, hogyan nézz rá más szemszögből egy-egy eseményre. Talán tanulsz valami új trükköt. Az új kezdet előtted áll, engedj hát az új körülmények erejének. Csak új tapasztalatainkon keresztül tanulhatunk.

Amikor egy férfi olyan nőt választ, aki az elhívását követi, egyetlen esélye, hogy fenntartsa vele a kapcsolatot, ha követi őt… és mindenekelőtt teret teremt neki, hogy saját útját kövesse.

Előfordulhat, hogy fel kell hagynia saját szükségleteivel, – hogy megtalálja a gyógyulás módját a közös útjukon keresztül – de nem a legszelídebb módon.

Amikor egy férfi olyan nőt választ, aki begyógyítja a nők kollektív sebeit azáltal, hogy követi az elhívását, a férfi igen-e a számára egy IGEN-nel egyenlő egy nagyobb célra,, amely messze túlmutat a házépítésen vagy a gyermeknevelésen. Kapcsolatuk túlmutat a klasszikus nemi példaképek beteljesítésén.
Amikor a férfi elfogadja azt a feladatot, hogy ennek a nőnek a háta mögött álljon, akkor el kell kapnia, amikor már nem tudja megváltoztatni a világ fájdalmát.
Ez azt is jelenti, hogy befogadja a szexualitás más formáit, hiszen a szexualitás szintjén történő gyógyulás az egyik legmélyebb kérdés a nő számára, akinek gyógyítóvá kell válnia.
A férfi számára ez ismét a lassúság, a lágyság és a gyógyulás befogadásáról szól – a saját lendületének visszatartásáról vagy átirányításáról… a jelenlétről az egészben.

Mert ha egy férfi a szabadságra törekvő nőt választja, ezt csak együtt érhetik el….. és úgy, hogy maga mögött hagyja nárcisztikus aspektusait, felismerve a nő útját, mint saját útját a szabadság felé.
Amikor egy férfi nagyobb energiájú nőt választ, nem élhet az elnyomás vagy a kicsinyes játszmák energiáival. Ő – ha úgy dönt, hogy vele együtt vállalja ezt a küldetést – minden férfi jólétét szolgáló feladatot vállal, még akkor is, ha ez a háttérben történik.

Ebben a háttérben a biztonság terét teremti meg, hogy megóvja a nőt a régi sebei által keletkezett csapdáktól, amelyek az alámerüléshez vezethetnek.
Amikor egy férfi úgy választ egy nőt, hogy megigézi annak a kisugárzása és bölcsessége, nyilvánvalónak kell lennie számára, hogy nem ragadhat meg saját hiányosságai kereteiben oly módon, hogy csökkenteni akarja a női energia kisugárzását… pusztán attól való félelmében, hogy lehet hogy meg kell osztania másokkal.
Amikor egy férfi olyan nőt választ, aki követi az elhívását, nem félhet ezektől a szavaktól: tisztelet, alázat és megadás. Inkább az istenség útján jár – nője, a gyógyító mellett – hálával és túláradó szívvel.

Egy ilyen nő amennyiben valaha is választania kell minden nő jóléte mellett… dönthet úgy, hogy azt választja, hogy egyedül járja az útját, ahelyett, hogy a férfinak hagyná azt.

Mindazonáltal tudatában van annak az erőnek, amely egy férfi jelenlétében rejlik, aki a dobot veri… érte.”
(Moksha Devi Sunshine)