Heti Holdnaptár – július 24-30.: Július utolsó hete, Mélységek birodalma.

A 7. hó befejezésével egyben a mélységek birodalma is elénk tárul.

Mérlegben jár a hold hétfőn, ami kitart kedd estig. Mit is jelent mindez?

Mérleg hold mindig velejárója annak vidámak, önfeledtek legyünk, górcső alatt a párkapcsolatok. De mindenképpen vénuszi bolygó azt jelenti, könnyedség, barátság, szerelmi örömök, amelyek most elsődlegessé válnak.

Kedd késő este már a mélységek birodalma a tudatalatti lép hatalomra, mivel skorpióban jár majd a hold, amely mély lélek  jelölő, jelentése: érzelmek megélése és elfojtása egyszerre. Gyakorlatilag lelki élet A-Z-ig mind mind lejátszódik skorpió hold esetében.

pénteken már nyilasban jár a hold, kedvez mindenféle utazásnak, utazási élményeknek.
Kalandoknak, és szórakozásnak kiváló alkalom, baráti összejövetelnek.

Jupiter uralma alatt álló nyilas, bátor, szenvedélyes és tüzes jellemet előhozza.

Majd vasárnap már a konokabb, szilárdabb, hidegebb bakba lép hold, tanításokat és munkaügyek intézésére kiváló időpont. De csak a megtervezésének, amely anyagiakhoz köthető….

Plusz 1 áldás: Gyógyítás.

A helyzet, amely annyi gondot okozott, javulni kezd. Természetes gyógyító vagy, gyógyító gondolataid megvalósulnak.

Gyógyító angyalok áldása.

Bizonyos helyzetek, amíg nem engeded el őket teljesen, nem javulhatnak meg, s a gyógyító fény nem tud belépni az életedbe. Aggodalmaid hamarosan szertefoszlanak a kártya szerint, mert a gyógyulás már végbement. ahhoz azonban, hogy ezt felfoghasd, arra kell összpontosítanod, hogy “minden tökéletes isteni rendben halad”, ahelyett, hogy azt keresnéd, amivel gond van.

Természetes gyógyító képességekkel vagy megáldva. A kártya azt szeretné, ha hinnél benne, hogy rajtad keresztül Isten munkálkodik, mivel te magad is egy gyógyító földangyal vagy. Minden helyzetben, ahol gyógyításra van szükség, a szeretet gondolatait áraszd magadból. Képzeld el, hogy a helyzet már meg is oldódott, majd köszönd meg Istennek a gyógyulást, és engedj át mindent az angyaloknak.

Gyógyító munkád sok-sok életre van komoly hatással.