Mihály Arkangyal hajnali üzenete: Iktasd ki a zavaró tényezőket!

A Bőség angyalainak áldása.

Az életcélod és a legfontosabb dolgaid osztatlan figyelmet igényelnek. Ideje, hogy rendezd az időbeosztásodat és a munkakörnyezetedet.

Kapcsold ki az elektromos berendezéseket, és kerülj mindent és mindenkit, ami vagy aki elterelheti a figyelmedet a valóban fontos dolgokról. Már tudod is, hogy melyek a zavaró tényezők, és megvan az erőd ahhoz, hogy kiküszöböld őket.

Ez a lap azért talált meg téged, hogy jelezze, valami elvonja figyelmed a bőség áradásához szükséges tetteid véghezvitelétől. A szétszórtság az első, aminek a megszüntetéséhez az angyalok útmutatást adnak.

Ha szétszórt vagy, nehezedre esik, hogy a számodra legfontosabb dolgokra koncentrálj, és időt szánj rájuk.

Az angyalok azt kérik, hogy vizsgáld meg, mik zavarnak, és e tényezők melyikétől tudsz megszabadulni. Segítenek, hogy elengedhess bármit, ami letérít az utadról, például a függőséget okozó szerek utáni vágyat, a drámai kapcsolatokat, az aggodalmakat vagy az értelmetlen tevékenységeket.

A legtöbb zavaró tényező valamiféle pótcselekvés, hogy ne kelljen szembenézned a félelmeiddel és a kudarcaiddal – vagy épp a sikertől való félelmeiddel. Itt az idő, hogy napi szinten erőfeszítéseket tegyél a számodra fontos dolgokért, elengedd a félelmeket, és folyamatosan haladj a célod felé.

Megerősítő áldás: Hálalista.

Ha számon tartod életed áldásait, és hálát adsz mindenért, amid van, az segít, hogy a szívedre fókuszálhass, ahelyett hogy az elméd aggodalmaira figyelnél. Miért és kiért vagy hálás ebben a pillanatban? Ha a hálára kondentrálsz, megtapasztalod az univerzum csodás bőkezűségét.

Azért húztad ezt a lapot, mert az angyalok a hála irányába akarnak terelni. Lehet, hogy pénzügyekkel kapcsolatos aggodalom vagy a panaszkodás szokása kerített hatalmába. Ezek a negatív energiák csak még több problémát vonzanak magukhoz.

Az egyik leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy magasabb rezgésszintre kerülj, ha arra fókuszálsz, ami van, ahelyett hogy arra figyelnél, amiről azt hiszed, hogy nincs. Szánj egy kis időt arra, hogy írásban, szóban vagy gondolatban összeállítod a hálalistádat, melyben mindent és mindenkit megnevezel, akiért és amiért hálás vagy.

Mozgással növeld az energiaszinted.

A gyors manifesztáció titka a magas energiaszint, amit legegyszerűbben a mozgás révén érhetsz el. Válassz valamilyen szórakoztató és értelmes mozgásformát, amit szívesen végzel, és a tevékenység öröme lesz a jutalmad.
A bőség angyalai azért küldték ezt a lapot, hogy emlékeztessenek egy fontos igazságra: minél magasabb az energiaszinted, annál gyorsabban tudod megteremteni magadnak a vágyott dolgokat. Energiád növelésének az egyik legjobb módja az egészséges mozgás.

A mozgás és a meditáció lehetővé teszi, hogy tisztábban hallhasd a bőség angyalainak üzeneteit és útmutatásait. Azok az emberek, akik beépítik a mozgást a mindennapjaikba, általában sokkal több pozitív gondolattal rendelkeznek, és sokkal több pozitív tettet hajtanak végre. A pozitivitás aztán továbbgyűrűzik az életük minden területére.

Az a legjobb, ha mindennap készítesz egy hálalistát, vagy legalább tedd meg minél gyakrabban.

Hamarosan rájössz majd, mennyire szerencsés vagy, és a pozitív gondolataid még több olyan dolgot vonzanak hozzád, amiért hálás lehetsz.