Angyali üdvözlet júliusra, Mars-Szaturnusz szembenállás: Erő, elindulás, impulzivítás!

2023. július 20.

Mars-Szaturnusz szinte egyidőben a Nap-Plútó szembenállással amiket egy nagyon hangsúlyos szellemi energia, a Merkúr-Jupiter kvadrátja vezetett fel.

 Merkúr-Uránusz kvadrát fog lezárni, vagyis egy szellemi energia ível körbe egy nagyon intenzív cselekvő erőt, miközben a legelején volt egy Újhold a legvégén Vénusz fordulása zárja mindezt.

Ezen a héten mindenféle fajta energia megjelenik. Az Újholdról és a Merkúr-Jupiter kvadrátról már volt szó, lássuk most a Mars-Szaturnusz szembenállást ami önmagában egy nagyon érdekes energia. Ugyanis az erő, az elindulás, az impulzivitás energiája Mars kerül szembe a fokozatosság, lépésenként haladás energiájával, a Szaturnusszal. Egymást tanítják, hogy az elindulásban benne legyen a tudatosság. Szaturnusz azt segíti a Marsnak, hogy gondolja át mielőtt csak belecsap valamibe, Mars viszont lök a Szaturnuszon, előre tolja, hogy ne ragadjon be és tudjon haladni az úton, mert Szaturnusz ugyan lépked fokozatosan, de megtörténhet vele a megtorpanás. Vagyis ez oda-vissza egy nagyon jó hatás, a két bolygó gyönyörűen támogatja egymást.

Az ekliptikus csillagképeket nézve az Oroszlán teste-Vízöntő jövő csillagait kötik össze, ezáltal arra jöhetsz rá, hogy amennyire te irányítod az életedet (Oroszlán), úgy tudod azt magas szinten megélni (Vízöntő). Az Oroszlán csillagaiban jössz rá ugyanis arra, hogy te magad vagy szerencséd kovácsa, vagyis életed és sorsod irányítója és ura.

A Vízöntő jövő vízében pedig az éppen aktuális legmagasabb szintjeid megélésének lehetősége rejlik, aminek csúcsa az isteni az emberben, vagyis amikor testben élsz, de már isteniként működsz, túl vagy a polaritáson és a vele járó félelmeken. Itt sétál most Szaturnusz, akiben ott van a minden eddigi összes tudása. Ez már önmagában egy hatalmas dolog amibe most beleáll szembe a Mars.

Az Oroszlán a múltba tekint, ami nagyon kifejező, mert a múltba tekintés által megvan az a bizonyosságod, a tudatosságod, hogy milyen úton érkeztél. Ezt általában a jelen inkarnációra nézzük, de mivel most Szaturnusszal kerül szembe, bele érthetjük a nagy út összes tudását az első testet öltésedtől kezdve. Na de mire tekint az Oroszlán? A Rák csillagképére, ahol az istenire ébredés történik. A Mars az Oroszlánban tehát abban segít, hogy rájöjjél ki vagy, ezáltal hol tartasz az úton. És ez most nagyon kiemelten, mert a Rák önmagában nagyon hangsúlyos, mert Vénusz ide megy vissza, a Nap pedig a Rák megnyíló ágánál állva kerül szembe a Plútóval.

A Rákban lévő üzenet tehát, vagyis az istenire ébredés most nagy figyelmet kap. Nem is beszélve arról, hogy a Mars a tapasztalati tudással rendelkező Szaturnusszal kerül szembe.

Azzal a Szaturnusszal, aki a Vízöntő jövő csillagaiban áll, ezzel hozzáteszi, hogy önmagad legmagasabb tudatossági szintjére ébredhetsz rá. Tehát itt most nemcsak az istenire való ébredés lehetősége van Mars által az Oroszlánban, hanem annak felismerése is, hogy a dolgok már nem csak történnek, hanem tudatosan történik minden, hiszen én irányítom. Tehát a Mars-Szaturnusz szembenállással az Oroszlán-Vízöntő csillagaiban ráeszmélhetünk arra, hogy az a helyzet amiben vagyunk és amit megteremtettünk magunknak, az a saját magunk teremtése, vagyis olyan életet élünk és olyan az élethelyzetben vagyunk amennyire tudatosak vagyunk önmagunkra. Mint ahogy szokták is mondani, hogy ’Azt értesz meg a másikból ahol te tartasz.’ Na, itt erre jössz rá, hogy megérted, hogy miért ott tartasz ahol, megérted, hogy miért úgy történnek a dolgok az életedben ahogy, mert végre ráeszmélsz arra, hogy ki is vagy.

Forrás: Tóth Gabriella Csillagtenger

Megerősítés: Uralkodó.

Mihály arkangyal jóslata.

Szervezés és logika. Struktúra és fegyelem. Vezetőképesség.

Fontos, hogy figyelj a rendre, logikára, fegyelemre. Ez a kártya jelzi, hogy bár az álmaid valóságosak, de ahhoz, hogy tisztán manifesztálódjanak, útmutatásra és szervezésre van szükség. Alkoss részletes tervet a kivitelezésére, és használj kedves, de határozott kontrollt afelett, ahogy a terved növekszik. Érezd, hogy képes vagy a karrieredben, vagy egyéb tervekben a vezető szerepre. A struktúra, és a rend a barátaid abban, hogy a tervezési szakaszból a kivitelezéshez érj. Higgy abban a képességedben, hogy pozitív és diplomatikus vezető vagy. Szervezd meg, hogy hatékonyabb legyél.

Egyéb jelentések: Vágy a sikerre. Stabilitás. Bölcs döntés. Titok. Törvényhozatal. Mások tisztelete. Apaság.

Mihály arkangyal az erő, és támogatás angyala mindenkinek az életcéljában.

Hívd őt, ha bátorságra, és erőre van szükséged, amikor fontos változások vannak az életedben. Abban is segít, hogy a logikus elmédre, vagy a bal agyféltekédre támaszkodj a terved kivitelezésében.