Mihály Arkangyal védelme alatt állsz: Újhold erejével megfordíthatod a sorsod.

Hétfőn este, Rák újhold teljesedik ki az égen, ami változásra, átalakulásra és különféle élethelyzetek “vérfrissítésére” késztet.

Mai napon: sorsfordító és sorszerű események érnek utol, ami azt jelenti, hogy meg tudod fordítani a sorsodat egy olyan irányban, ami pozitív és fény felé mutató utat jelenti.

A sötét és negatív erőket érdemes most áttranszformálni – és átalakítani, egy olyan helyzetté, ami már sokkal inkább túlmutat a hétköznapi valóságtól, megmutatja az élet valódi arcát. Az örömet, az életigenlést, és pozitív gondolatokat is. Minden negatív gondolat és lehúzó személy vagy élethelyzet csapolni fogja a teremtő energiádat. Ezáltal nyomorba dönt, és erősíti azokat a tulajdonságokat, amelyek felelnek minden negatív helyzetért. Legyen az: hazugság, lustaság, mohóság, különféle káros szenvedélyek, léhaság, vagy épp különféle fizika-érzelmi és tudati feszültségek….

A mai nap üzenete, egy átalakító, gyógyító plútói erő, ami gyógyításról, felemelkedésről, és negatív értelemben: a rombolásról szól. Ragadd meg a plútói energiát, gyökerestől szaggasd ki régi hitrendszerekből adódó dogmatikus elméleteket, inkább gyárts szeretetre épülő elméletet, ahol mindenki mindenkinek segítő jobbkezet nyújt, áldásban részesül. “A bajban ismerszik meg a barát” – tartja a mondás. Ez most nagyon igaz, valódi bajban, rossz életkörülmények kapcsán vajon ki az aki melletted áll? Ki az akire biztosan számíthatsz és támaszod lehet? Család, barátok, vagy inkább teljesen ismeretlen, idegen személy aki egyből segítségedre lenne? Vajon ki?

Egyfajta karmikus tisztulás veszi kezdetét kapcsolati és családi szinten egyaránt. Ami azt jelenti, hogy családi dolgaink rendezésre kerülnek, egy olyan világ által ami már sokkal könnyebb, tisztább energiát jelent. Itt már nincs helye a hazugságoknak, áskálódásnak és mismásolásnak… Itt már sokkal inkább helyett kap: segítőkészség, őszinteség, egymásba vetett hit és megértés, a tudás fontossága felértékelődik. Annak ellenére hogy most a lélek szerepének fontossága megnövekszik, egy sokkal intenzívebb érzelmi életet élethetünk meg, családi és párkapcsolati szinten is.

Szerepe van a bőségnek és a pénznek a jelentőségének is. Kinek mit jelent a pénz, az anyagiak, mennyire függ tőle? Mennyire él rabságban a pénzért. Ezek mind mind felvetendő kérdések.

Arielle jóslata kísér a nehéz élethelyzeted kapcsán.

Az új lelki és szellemi tapasztalataid hatására máshogy tekintesz magadra és másokra. Tedd lehetővé szellemi adottságaid kibontakozását a tanulás, ima és meditáció segítségével.

Nemcsak képzelődsz, hanem valóban különleges pszichológiai képességgel rendelkezel, és most kapcsolatba léptél a szellemi világgal. Ezeket a misztikus tapasztalatokat megnövekedett szellemi nyitottságod eredményeképpen élheted meg, és mert az angyalaidról és az életed céljáról érdeklődtél. Egyik vagyok azon angyaloknak, akiknek a feladata a különleges pszichológiai érzékenységgel megáldott emberek támogatása. Hamarosan más földi segítséget is kapsz szellemi vezetők, mesterek, könyvek vagy tanfolyamok formájában, amelyek mind különleges képességeid fejlődését szolgálják majd.

Kérlek, ne félj az adottságaidtól. Lehet, hogy gyerekkorodban gúnyoltak vagy megbüntettek különleges képességeid miatt, de mi itt vagyunk, és segítünk, hogy legyőzd a félelmedet. Fordulj hozzánk bátran, és mi bátorítunk, veled leszünk.

A földnek most szüksége van a segítségedre. Arra kérünk, hogy oszd meg a benned ragyogó isteni fényt és szeretetet azokkal, akiknek erre szükségük van. Elég, ha csak gondolatban elképzeled, és szeretetenergiád máris az illető hely, növény, állat, személy vagy helyzet irányába áramlik majd.

Megköszönjük a földiként végzett angyali segítséged.

Megerősítő áldás: Aurora jelen van.

Mások számára ijesztő magasságokban szárnyalsz. De ne ereszkedj alá, és meglátod, hogy hamarosan ők is követni fogják példádat.

Eddigi törekvéseid eredményeképpen életpályád felfelé ívelőben van. Új lehetőségek adódnak számodra, és egész lényedből sugárzik a pozitív fejlődés energiája. Tartasz tőle, hogy mások esetleg féltékenyek lehetnek a sikereidre, ezért elért eredményeidről nem szívesen beszélsz. Az is aggodalommal tölthet el, hogy nem tudod, ez az új út merre visz téged, ezért a siker biztosítékát szeretnéd.

Abban segítelek, hogy élvezd a jelent és új vállalkozásod fejlődésének minden állomását.

Bízz abban, hogy minden pillanat önmagában tökéletes. Isten mindig gondoskodott rólad, és ezentúl is fog.

Kérj meg, hogy segítsek neked a most-ra figyelni, és megszabadulni az aggódástól, hogy örülhess az eredményeidnek.

A hála érzése nélkülözhetetlen számodra ahhoz, hogy továbbra is magasan repülj.